Nábytek SAVOY … čistý a útulný interiér ve venkovském stylu

Kategorie: Retro nábytek,

NOVAline banner

Pokud se chystáte zařizovat Váš dům či chalupu ve venkovském stylu, vsaďte především na jemné odstíny bílé barvy, které pak snadno doplníte doplňky a dekoracemi v jemné pastelové barvě. Při zařizovaní malých prostorů, kde počítáte každý centimetr, bude tato kombinace velmi efektní. Interiér můžete oživit světlými tóny modré, fialové, růžové či zelené barvy.

 

Základní barvou pro venkovský styl však stále zůstává bílá. Evokuje v nás pocit čistoty a svěžesti. Stále častěji se objevuje na podlaze, stěnách, nábytku i dekoracích.

 

Světlé barvy jsou v dokonalé harmonii s přírodními materiály. Dřevo je nedílnou součástí těchto interiérů. Při zařizování vnímejte atmosféru prostoru a držte se svých vnitřních pocitů.

 

 – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

 

Inspirací Vám může být nadčasový nábytek SAVOY, který jsme právě naskladnili a může Vám tak dělat radost u Vás doma již za několik málo dní.

 

konzolový stolek

 

Konzolový stolek je krásným designovým kouskem. Pokud potřebujete například zvětšit úložný prostor v kuchyni či vytvořit stylový ostrůvek, je tento stolek tou správnou volbou. Vyjímat se však bude i v každém obývacím pokoji.

 

Stolek má rozměr 115 x 91 x 40 cm a stojí na bytelných soustružených nožkách. Pod dřevěnou deskou najdete tři zásuvky.

 

 

Interiér, v němž dominují přírodní materiály a velmi oblíbená bílo-modrá barevná kombinace, naplní každý prostor pozitivní energii.

 

Komoda z obrázku je zajímavým kusem nábytku řadícím se k stylu vintage. Její rozměry jsou 46 x 68 x 35. Je dřevěná a obsahuje jednu zásuvku a dva dřevěné košíky. Komoda stojí jako by na dřevěném soklu, který přiznává barvu přírodního dřeva.

 

Tato komoda může sloužit například jako noční stolek ve Vaší ložnici.

 

 

Zrcadla jsou součástí snad každého interiéru. Stylové zrcadlo nejenom že zkrášlí obytný prostor, ale navíc odráží světlo a tím prostor opticky zvětšuje.

 

Hodit se bude do předsíní, chodeb, koupelen i ložnic.  Bílé zrcadlo SAVOY je zasazeno do soustruženého rámu, které je v horní části zdobené. Rozměry 60 x 100x 4 cm.

 

Druhou variantou je zrcadlo SAVOY s poličkou, které nadchne každého, kdo má rád pořádek a věci na svém místě. Věci jednoduše uklidíte do malé zásuvky, kterou skrývá polička, jež je součástí zrcadla. 

 

 

 

NOVAline banner
Tagy: