Retro nábytek

Kategorie: Retro nábytek,

NOVAline banner

Čisté světlé barvy, přírodní materiály nábytku a vzory, které vás pohladí na duši – přesně to jsou charakteristické vlastnosti stylu nábytku Charleston, který se inspiruje příjemnou a klidnou atmosférou venkova minulého století. Rozbušilo se vám při té představě srdce? Vytvořte si domov ve stejném duchu…

 

Nábytek Charleston >>>

 

botníkbotnikskříň knihovnanábytek

 

Tento “staronový závan” přináší do designu útulnost, hřejivost a zabydlenost. Na první pohled může vypadat jako usedlý styl našich babiček, ale v kombinaci s moderními prvky získáte jedinečnost, kterou si zamilujete.

 

asko nábytek

skriňkakomody

 

Nábytek ve stylu Vintage je vyroben z kombinace měkkého a masívního dřeva a převládá na něm bílá barva. Dotváří ho jen zásuvky z přírodního mořeného dřeva. Nábytek tak v prostoru působí vzdušně a lehce.

 

zahradní nábytek

komodaasko nábytek

 

Zde jsou některé návrhy interiérů, které můžete z naší kolekce sestavit.  Veškerý nábytek z této kolekce máme aktuálně skladem. Navíc pro vás připravujeme v průběhu 25. a 26. týdne roku 2014 BONUS, ve formě DOPRAVY ZDARMA!

 

Nákupem přes internet u nás navíc získáváte

>>> (GARANCE SPOKOJENOSTI – novaline) <<<

30 denní záruku na vrácení nábytku! 

Zařizujete-li svůj byt, či svoje víkendové obydlí,  zajistíme pro vás paletovou přepravu nábytku ZDARMA na jakékoliv místo. Nabídka platí pro Českou i Slovenskou republiku.

 

kika nábytek

komody z masivusconto nábytek

 

Bílá barva dodá interiéru okouzlující vintage pocit …   Podlaha z prken, bílý nábytek, tikající hodiny  …   Zbývá již pouze vypnout telefon a relaxovat!

 

zrcadla

zrcadlakoupelnová zrcadla

 

Interiéry lze vhodně doplnit o ručně vyráběné doplňky, nebo o rodinné osobní věci, které umocní intimní a příjemný pocit z tohoto interiéru.  Váza od babičky, staré hodiny, fotoalbum, nebo polštářek s výšivkou.

 

poličky na zeď

poličky na zeďpoličky na zeď

 

polička

stojan na talířezahradní stoly

 

šatní skříně

zahradní laviceskříně

 

zahradní grily

konferenční stolkykonferenční stolek moderní

 

STÁHNOUT KATALOG NÁBYTKU CHARLESTON 2013 >>>

 

STÁHNOUT KATALOG NÁBYTKU SCHMUCKSTUCKE >>>

 

CHARLESTON 2014 – bílý nábytek >>>

 

zrcadlazrcadlazahradní lavice

 

 

NOVAline banner
Tagy: