Nástěnné hodiny …

Kategorie: Kuchyně,

NOVAline banner

Nástěnné hodiny

 

Dovedli bychom spočítat, kolik existuje různých druhů hodin? Možná bychom si nejdříve vzpomněli na základní kategorie, do nichž hodiny rozdělujeme. Budou to věžní či nástěnné hodiny a hodinky.

 

Domovy nám odedávna zdobí hodiny spadající do prostřední kategorie. Představují nejen nezbytnou součást interiéru, ale samozřejmě i další příjemný ozdobný prvek domácnosti. Do každé místnosti v bytě se hodí jiný druh hodin. Jejich design bychom měli přizpůsobit ostatnímu zařízení v místnosti. V super moderním prostředí by například kukačky vypadaly poněkud nepatřičně.

 

 

Pokud hledáme netradiční dárek pro své blízké a známé, určitě také nic nezkazíme, jestliže jim nástěnné hodiny koupíme. Samozřejmě pak vybíráme takové varianty, které jsou univerzální a budou se hodit do jakéhokoli prostředí.

 

 

V dnešní době se vyrábějí hodiny určené do obývacích prostor, ložnic, děti potěšíme hodinami s dětskými motivy a pohádkovými postavičkami.

 

Do kuchyně si  můžeme koupit hodiny, jejichž dekor se opakuje i na dalších kuchyňských doplňcích, třeba keramice, prostírání apod. V takovém případě docílíme velmi pěkného, jednotného a upraveného vzhledu místnosti. A toho se jistě snažíme dosáhnout.

 

 

NOVAline banner
Tagy: