Nové bydlení s nádechem starých časů

NOVAline banner

Svůj domov neustále zkrášlujeme a ladíme k dokonalosti. Chceme se v něm cítit dobře a útulně. Příjemné prostředí umocňuje rodinou pohodu, a proto si čas od času pořídíme nějaký ten nový kousek, kterým dodáme atmosféru a ducha celému prostoru.

 

Stejně tak jako paní Monika, která se s námi podělila o fotografie svého domova, ve kterém je už od prvního pohledu jistě radost bydlet. Pojďte k ní s námi na návštěvu…

 

 

IMG_20160712_091339

 

 

Pokud chcete dodat domovu teplo, útulno a chcete aby působil zabydleně, ideální volbou jsou přírodní materiály a ošuntělý vzhled. Takové kousky mají totiž čarovnou moc prostor proměnit jako mávnutím kouzelného proutku k nepoznání.

 

Naše zákaznice, paní Monika, doplnila svůj domov o nový nábytek a dekorace ve venkovském stylu, který celému prostoru moc sluší.

 

kuchyňský ostrůvek

Netradiční zakončení kuchyňského ostrůvku, co myslíte? Skříňka slouží jako úložný prostor na stolní sklo a čelo ostrůvku vypadá krásně.

 

 

kovové nástěnné hodiny

Kamenný obklad stěn k venkovskému stylu bezpochyby patří. Kovové hodiny stěnu krásně oživí a majitelům hlídají čas. Litinová podložka pod hrnce najde využití i když se zrovna nevaří, byla by přece škoda ji schovávat ve skříňce.

 

 

KOVOVÉ NÁSTĚNNÉ HODINY►

LITINOVÁ PODLOŽKA POD HRNCE►

 

květináče vzhůru nohama

Do venkovské kuchyně jsou vsazeny moderní květináče, ve kterým rostliny rostlou vzhůru nohama. Originální a šikovné řešení, jak využít každičké volné místo.

 

 

sušená levandule

Stůl zdobí džbánek se sušenou levandulí. Hezky vypadá a krásně voní, tak proč si ji neužít po celý rok.

 

 

SUŠENÁ LEVANDULE►

KRABIČKA NA ČAJ►

PROUTĚNÉ SRDCE►

 

dveře jako dekorace

Jako netradiční nástěnná dekorace posloužily staré dveře s nádherným kováním. Inspirujte se a využijte doma i staré kousky z půdy, kterým vdechnete nový život a třeba najdete zcela nové využití.

 

 

venkovská komoda

Venkovská bílá komoda se zdobením a spoustou praktických šuplíků je dominantou chodby. Společně se zrcadlem a lampou tvoří útulné zákoutí.

 

VENKOVSKÁ KOMODA►

kovový taburet

Kovový taburet ve stylu shabby chic svým oprýskaným vzhledem dodává místnosti ten správný šmrnc. Nebojte se kombinovat “staré” a nové kousky.

 

 

fotorámeček na víc fotogragfií

Foto rámeček můžete využít na osobní fotky nebo jej vyplnit starými fotografiemi či pohlednicemi. Oboje vypadá skvěle.

 

FOTORÁMEČEK►

rozprašovač na květiny

Postřikovač dodá potřebnou vláhu rostlinám a zároveň bude stylovou dekorací parapetu.

 

 

ROZPRAŠOVAČ►

197x197

NOVAline banner
Tagy: