Podstavec pod květináč

Kategorie: Květiny do bytu,

NOVAline banner

Máte problém sehnat dostatečně pevný a nosný podstavec pod květináč? Přemisťování těžkých květináčů při úklidu vám přináší nepohodlí? A posunování květináčů na terase kvůli slunci a teplu je pro vás noční můrou? 

Představte si následující scénu: 

Jste obklopeni krásnými květinami na vaší terase. Slunce svítí, a vy byste si rádi užívali svoji oblíbenou kávu. Ale jakmile se začnete posouvat květináče, abyste se posadili, dostáváte se do nebezpečí zpocených rukou a nebezpečných nehod. To vše může být strašně frustrující.

podstavec pod květináč
podstavec s kolečky pro přesouvání

Nebojte se, naše podstavce pod květináče vám přináší řešení! Podložky pod květináče ať už litinové, nebo dřevěné, jsou připraveny na velkou zátěž. Takže se nemusím bát, že mi rozbije květinu při přemisťování. A díky svým pohyblivým kolečkům je snadné ho přesouvat i s mokrými a těžkými květináči.”

Naše dřevěné stojany na květiny jsou vysoce nosné a zvládnou i ty nejtěžší květináče. Jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám designových nadšenců. Navíc jsou perfektní pro venkovní umístění na terase, odolají slunci a teplu.

podstavec pod kameninové květináče
podstavec pod květináč s kolečky, pro snadné přemísťování těžkých květináčů

Dodáváme s rychlým odesláním a zárukou vrácení do 30 dnů. Chcete-li si tento úžasný stojan na květiny pořídit, kontaktujte nás ihned! Domů vám ho doručíme zítra!

Na co ještě čekáte? Přestaňte se trápit s nepohodlnými stojany na květiny a vyberte si ten nejlepší! Odpovězte nám ihned a změňte svůj život na terase s naším dřevěným stojanem na květiny.

podstavce pod květináče
podstavec pod květináč zabrání vysypaným květinám při přemísťování

Přestaňte se trápit nad hledáním dostatečně pevného a nosného stojanu na květiny! Designoví nadšenci mají problém. Ale my máme řešení pro vás!

Představujeme vám náš úžasný “Dřevěný stojan na květiny”. S vysokou nosností nebudete mít žádné starosti s těžkými květináči. A s naší snadnou přemístění bude úklid mnohem jednodušší!

dřevěný podstavec pod květináč
dřevěný podstavec pod květináč s nosností až 240 kg

Ale to není vše! Tento stojan je také ideální pro venkovní umístění na terase. Už se nebudete muset trápit s posouváním květináčů před sluncem a teplem. Vaše květiny budou vždy v bezpečí a vypadat nádherně!

A jaké jsou výhody, pokud si jej vyberete právě od nás? Okamžité odeslání zajistí, že váš stojan na květiny dorazí rychle. 30 denní záruka na vrácení vám dává jistotu, že jste se rozhodli správně. A co je nejlepší, doručíme zítra, abyste mohli začít užívat si své květiny ve své nové úžasné podobě!

podstavec pod květiny litinový
podstavec litinový pod květiny

Nemarněte svůj čas hledáním jinde. Řešení je tady. Objednejte si svůj “Dřevěný podstavec pod květiny” ještě dnes a přestaňte se trápit s obtížným přemísťováním těžkých květináčů! Navíc každý podstavec je opatřen brzdou proti nechtěnému posunutí dětmi, nebo zvířaty.

podložka pod květináče
https://www.novaline.cz/vyhledat/podložka%20pod%20květináč

NOVAline banner
Tagy: