Přehozy a plédy

Kategorie: Dekorace do chalupy,

NOVAline banner

Přehozy a plédy

 

Pusťte k sobě slunce blíž. Když  se sluneční paprsky stávají stále hřejivějšími, je zajisté škoda nenechat se jimi laskat a hladit. Naopak nechme je, ať za námi přijdou a užijme si jich co možná nejvíce.

Když jsou paprsky nesmělé a jejich síla ještě není  ta pravá, snadno si k pohodě můžeme pomoci nejrůznějšími přehozy a plédy.  Ty nás ochrání před chladem a větrem a  my se nemusíme bát trávitsvůj volný čas venku na zdravém vzduchu.

 

 

A jestliže  už sluneční paprsky nabývají na síle, potom přehozy jednoduše odhodíme. Ne daleko, mohou se hodit, když přijde mrak nebo nečekaný poryv větru. A také krásně poslouží  jako podložka na zahradní nábytek. Nebo jimi vezmeme zavděk navečer, až se slunce odebere na jinou polokouli.

 

 

Můžeme si též  pořídit nejrůznější povlaky, které dotvoří atmosféru našeho venkovního posezení. Určitě by měly ladit s prostředím, pro které jsou určeny.

 

 

A také se nám musí líbit, to je jasná věc. V neposlední řadě pak mysleme i na praktičnost výrobku,  a proto si vybírejme  materiály, které lze snadno prát  a udržovat.

NOVAline banner
Tagy: