Přehozy na postel, které dodají ložnici šmrnc

Kategorie: Bytový textil,

NOVAline banner

Přehozy na postel

 

Pohodlí je rozhodně na prvním místě, ať už mluvíme o oblečení, obuvi, nábytku nebo bytovém textilu. Mnohdy jsou ale pohodlné věci bohužel ty nejméně hezké, právě na úkor komfortu. To ale rozhodně neplatí pro přehozy na postel, o kterých budeme v dnešním článku mluvit!

 

Ložnice je místem, kde doma trávíme spoustu času, obzvlášť spánkem, který je důležitý pro psychickou i fyzickou pohodu. Je proto na místě vyhrát si s vybavením této relaxační zóny na maximum. První věcí, na kterou se můžete zaměřit, jsou barvy. Spánku prý přispívají hlavně odstíny modré, žluté, béžové a dalších. A kde s nimi začít? Pokud nechcete experimentovat s barvami na zeď, můžete zvolit třeba barevné přehozy na postel a povlečení. Pojďme se teď na ně společně podívat.

 

 

 

Přehoz na postel

 

Jak už jsme napsali výše, ložnice je opravdu důležitou místností v domě, proto není radno na ní šetřit. Je důležité, aby vám všechny prvky v ní evokovaly pohodu a uvolnění, a vy jste tak měli příležitost opravdu si odpočinout. Proto dobře vybírejte nejen barvu stěn a nábytek, ale také doplňky jako povlečení, polštáře, lampy nebo dekorace na zeď.

 

Aby ložnice doslova “přetékala” pohodou, nestačí se v ní cítit komfortně jen přes noc. Psychické pohodě přispívá i to, když si každé ráno po budíčku ložnici zase hezky nachystáte na večer. Vedle pečlivého vyvětrání je téměř nezbytné si postel ustlat. Někdy je pravda tento úkol téměř nesplnitelný, obzvlášť když máme uspěchané ráno, kdy se nestíháme ani nasnídat. Zkuste si ale nařídit budík o pět minut dříve a uvidíte, jakou budete mít z krásně naklizené ložnice radost. A pokud bojujete s úhledným skládáním peřin, rozhodně doporučujeme právě přehozy na postel!

 

Přehozy na postel

 

Přehozy na postel – jednolůžko

 

Máte-li doma jednolůžko, pak rozhodně doporučujeme přehozy na postel v užší velikosti. Ty jsou široké 140 cm a dlouhé 200 cm, takže krásně zakryjí i strany postele. Nebudou tak vidět jakékoliv nedokonalosti na peřinách pod nimi. Navíc je v každé sadě s přehozem i jeden povlak na polštář ve stejném motivu. Budete mít tak krásný set, který vám bude každé ráno dělat radost.

 

Pokud byste chtěli dotáhnout vaši ložnici k dokonalosti, můžete si ve stejném motivu pořídit i závěs na okno. Doplněný o žaluzie nebo rolety vám v noci dopřeje opravdovou tmu, kterou někteří ke kvalitnímu spánku potřebují. Ve dne pak bude krásným bytovým doplňkem.

 

Přehozy na postel

Motiv rozkvetlé louky se skvěle hodí do světlých interiérů

 

 

Přehoz na postel

Přehoz na postel je doplněn povlakem na polštář ve stejném motivu

 

 

Přehozy na postel

Přehoz na postel můžete pořídit i v šedém patchworku s růžovými růžemi

 

 

Přehoz na postel

Šedý patchwork s krémovými růžemi dodá vaší ložnici šmrnc!

 

 

Přehoz na jednolůžko

Nádherný přehoz krémové barvy s velkými růžovými květy dodá ložnici šmrnc

 

 

Přehoz přes postel

Krásný patchwork v červených a béžových odstínech bude opravdovou ozdobou

 

 

Přehozy na manželskou postel

 

Máte-li manželskou postel, pak si i vy můžete dopřát stylovou ložnici. Přehozy na manželskou postel jsou široké 230 cm a dlouhé 250 cm. Opět jsou proto schopné zakrýt celou postel i s boky. Abyste docílili ložnice jako vystřižené z katalogu, můžete část přehozu přehnout či založit a vznikne vám tak aranžmá jako na fotografiích níže.

 

Asi největší výhoda přehozů na postel je, že jsou oboustranné – nemusíte se tak spoléhat jen na jeden motiv a střídat styly podle nálady. Přehozy na postel také vyřeší váš problém s povlečením – pokud máte spoustu povlečení, které k sobě neladí nebo není do páru, můžete jej snadno schovat pod přehoz. A povlaky na polštáře máte opět v sadě.

 

Přehozy na postel

Přehoz na manželskou postel může celý vzhled ložnice ozvláštnit

 

 

Přehoz na jednolůžko

Pokud máte nevzhledné či obyčejné povlečení, přehoz na postel za vás tento problém vyřeší

 

 

Přehoz na manželskou postel

S přehozem na postel si můžete i vyhrát a obracet jej tak, jak se vám hodí

 

 

Přehozy na postel

Dva povlaky na polštáře s přehozem se rychle stanou nedílnou součástí vaší ložnice

 

 

Přehoz na dvoulůžko

Pléd nebo přehoz na postel dodá posteli nový vzhled

 

Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv motiv, nejdůležitější věcí stále zůstává fakt, že pohodlí a komfort je na prvním místě. Zařiďte si proto ložnici tak, abyste se každé ráno probouzeli odpočatí, plní energie a ideálně i s úsměvem na tváři.

 

Rádi vám se zařizováním pomůžeme!

 

NOVAline banner
Tagy: