Ručně vyrobené venkovské ubrusy pro majitele chalup

Kategorie: Bytový textil,

Máte chalupu a toužíte po interiéru, který vám připomene staré dobré časy? Moderní vzory nejsou vaše parketa? S naším chalupářským textilem vyřešíte všechny své problémy!

Nemít zdobné vzory je na vaší chalupě jistě frustrující. S moderními vzory se vám však prostor začne vzdalovat od vašich představ, venkovského interiéru. Pamětníci a dokonce někteří zákazníci nám sdělili, že moderní design nahradit vybavením v podobě textilií, které připomínají interiér jejich babičky, nebylo jednoduché.



Podsedáky na židle pro co největší pohodlí doma i na zahradě

Podsedáky na židle

Letní prázdniny jsou konečně tady! V dospělosti už je sice tolik “neprožíváme”, stále ale znamenají čas dovolených, chvíle s přáteli a hlavně spoustu slunečných dní strávených na chalupě nebo doma na zahradě. A co je jednou z nejdůležitějších věcí během volna? Rozhodně pohodlí!

Mít možnost se pohodlně usadit na židli doma nebo na zahradě, opřít se, a dokonce dát takzvaně nohy nahoru jsou věci, na které se mnoho z nás těší celý rok. Tyto chvíle mohou zpříjemnit třeba podsedáky na židle nebo pohodlné polštáře, kterými se můžete obklopit. Přesně o nich jsme si pro vás připravili dnešní článek.



Přehozy na postel, které dodají ložnici šmrnc

Kategorie: Bytový textil,

Přehozy na postel

 

Pohodlí je rozhodně na prvním místě, ať už mluvíme o oblečení, obuvi, nábytku nebo bytovém textilu. Mnohdy jsou ale pohodlné věci bohužel ty nejméně hezké, právě na úkor komfortu. To ale rozhodně neplatí pro přehozy na postel, o kterých budeme v dnešním článku mluvit!

 

Ložnice je místem, kde doma trávíme spoustu času, obzvlášť spánkem, který je důležitý pro psychickou i fyzickou pohodu. Je proto na místě vyhrát si s vybavením této relaxační zóny na maximum. První věcí, na kterou se můžete zaměřit, jsou barvy. Spánku prý přispívají hlavně odstíny modré, žluté, béžové a dalších. A kde s nimi začít? Pokud nechcete experimentovat s barvami na zeď, můžete zvolit třeba barevné přehozy na postel a povlečení. Pojďme se teď na ně společně podívat.



Kanafas jako součást moderního interiéru i chalupy

Kanafas

 

Á, Casanova vylezl z kanafasu!” – tato legendární hláška z filmu S tebou mě baví svět je možná první, co vás při slově kanafas napadne. A možná se najdou i tací jako já, kteří až příliš dlouhou dobu nevěděli, co to tohle složité slovo na písmeno K vlastně je. Je totiž tolik podobných slov, které ale znamenají úplně odlišné věci – kanape, kanopa, … Kdo se v tom má vyznat?

 

Mnozí z vás si ale nejspíš kanafas spojují s dětstvím a prázdninami u babičky, která v ložnici nebo v kuchyni v truhle tuto látku určitě měla. I proto vznikl dnešní článek, aby vám, kteří stále tápou, tuto látku přiblížil, a vám, kteří už jsou znalí, nabídl inspiraci, jak kanafas zapojit do všech typů interiérů.



Povlaky na polštářky pro útulný domov

Povlaky na polštářky

 

Co dělá domov domovem? Někdo upřednostňuje minimalistický styl s co nejméně věcmi, někdo se rád obklopuje bytovými dekoracemi v každé místnosti. Hlavní ale je, abychom se doma cítili pohodlně a bezpečně. Pokud nejste vyznavači dekorativních předmětů, je ale spousta jiných způsobů, jak lze zútulnit interiér. Jedním z nich jsou rozhodně polštáře všech druhů a tvarů a hlavně dekorativní povlaky na polštářky.

 

Povlaky na polštářky dokáží divy – různě barevné látky můžete sladit s dalšími dekoracemi v bytě. Povlaky dokáží rozzářit černobílý interiér a nebo barevně doplnit už tak veselé barvy vašich pokojů.

 

Povlaky na polštářky a polštářky jsou také skvělými dárky, hlavně například na kolaudační oslavy vašich přátel. Pokud si nevíte rady, čím byste jim v novém domečku udělali radost, pak polštářkem s krásným povlakem rozhodně nešlápnete vedle.

 



Zajistí pohodlí a dodají šmrnc kuchyni …. podsedáky na židle

Kategorie: Bytový textil,

Podsedáky na židle jsou nejenom praktické z hlediska pohodlí, které nabízí, ale jsou i snadným způsobem, jak dodat židlím a celé kuchyni nový vzhled. Můžete je tak měnit podle své chuti a sladit je tak třeba se sezónními dekoracemi. Na jaro květinové v pastelových barvách, na podzim vínové nebo modré a na Vánoce klasické červené. Díky sedákům tak i chráníte židli před poškráváním a v chladných měsících navíc příjemně zahřejí.