Rekvizity na focení

Kategorie: Retro dekorace,

NOVAline banner

Fotografie jsou úžasným prostředkem, jak si uchovat krásné okamžiky našeho života dlouho v paměti. Kouzlo fotografie tkví v uchování obrazu místa a osob, které jsou nám (či našim klientům) blízké a chceme je mít blízko sebe na vždy.

 

Při profesionálním focení – ať už se jedná o focení miminek, dětí, rodin či párů – vždy vytváří celek a jakousi atmosféru fotografie rekvizity.

 

Foto rekvizity jsou určené pro profesionální fotografy, kteří chtějí obohatit svoji výbavu o nové neokoukané kousky.

slevový kupon novaline

Slevové kupóny | Dům a zahrada

Zdroj fotografie: JanaFilova.cz

 

 

Pro focení novorozenců jsou velmi oblíbené různé dřevěné bedýnky, proutěné koše, přepravky či dřevěné truhly, kolébky proutěné kočárky.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj fotografie: JanaFilova.cz

 

Kočárky pro panenky mohou při focení skvěle sloužit jako dekorace, ale ty větší i jako postýlka pro nejmenší modely a modelky.

 

 

 

 

Focení větších dětí už vyžaduje kapku větší kreativity a především schopnosti zaujmout děti něčím, co je udrží v pozoru. Jak je známo holčičky milují panenky a kluci autíčka.

 

Porcelánové panenky mají bohaté šaty, dlouhé vlasy a andělské tváře. Skvělý pomocník při focení malých princezen.

 

 

 

 

Retro modely aut, letadel a motorek potěší každého kluka a fotografie navíc získají nádech starých časů.

 

 

 

 

Pokud se zaměřujete i na portréty žen, nezbytnou součástí dokonalé kompozice je účes a make-up modelky. A jak je známo, krása žen byla vždy podtrhována úžasnými šperky.

 

Nezapomeňte tedy také na všechny slečny, dívky a ženy, které se k Vám přijdou nechat hýčkat. Výsledkem jsou pak krásné fotografie, které jsou jako vystřihnuté ze stránek módních časopisů.

 

Náhrdelníky a náušnice z kolekce

 

MF Jewellery

 

Článek věnovaný šperkům naleznete ZDE>>>

 

 

 

NOVAline banner
Tagy: