Relax na chalupě

NOVAline banner

Počasí se konečně umoudřilo a ti z nás, kteří mají své chaty a chalupy vyrazili směrem k nim.

 

Trend „chalupaření„ stále přetrvává a spousta lidí v pátek odpoledne balí tašky, naplní auto tím nejnutnějším a utíká od shonu a stresu ve městech. Víkend strávený v přírodě, v klidu a pohodě dodává energii na další pracovní týden a je vždy příjemnou záminkou pro beztrestný útěk z domova.

 

CHALUPÁŘSKÉ DEKORACE►►►

 CHALUPÁŘSKÉ DEKORACE

 

 

Chaty a chalupy se převážně nesou v přírodních materiálech a zemitých barvách.  Do každé správné chalupy patří smaltované nádobí, litinové dekorace nebo petrolejové lampy. Do kuchyně pak ruční mlýnky na kávu a překrásné dózy na potraviny.

 

Nechte se okouzlit krásou dekorací a nábytku, které vytvářejí onu nenapodobitelnou atmosféru venkova!

 —————————————————-

Veškeré dekorace, které dýchají chalupářskou atmosférou naleznete ve stálé kategorii

CHALUPÁŘSKÉ DEKORACE►

—————————————————–

Co by Vám k pravé chalupářské pohodě nemělo chybět?

 

1) Chata či chalupa

…bez ní to prostě nejde! 🙂

 

a8e0d582babf96afe171babcdc0d6ba8

Nalezeno na webu flickr.com

 

2) Zařízení ve venkovském stylu

Venkovský nábytek je tím, co vytváří základní charakter celého interiéru. Nebojte se kombinovat staré kousky po babičce a nové, bytelné a praktické kusy nábytku. Nábytek s patinou dodá celému prostoru ten správný šmrnc a zároveň stylové a účelně zařídí každou místnost v domě.

 

a880d5f683ece1fe3e97860ceb08dd1f

Nalezeno na webu midwestwasp.tumblr.com

 

3) Stylové dekorace

Kouzlo a duši celého prostoru tvoří zejména vhodné doplňky a dekorace. Krásně zútulní každý roh či kout v domě, všude vytvoří jedinečnou atmosféru. Proto na doplňky nezapomínejte. Budou Vám totiž velkými pomocníky při budování místa, které je nám nejcennější – náš domov.

 

dekorace

Zdroj fotografie: Pinterest.com

 

4) Rozkvetlá předzahrádka, terasa i zahrada

Zasloužený odpočinek si nejlépe vychutnáte v křesle na zahradní terase. K tomu, aby jste si volné chvíle užili naplno, je sice potřeba pár hodin okopávání a opečovávání rostlin, ale výsledek stojí za to. Ať už se staráte o malou předzahrádku, terasu za domem nebo o rozlehlou zahradu, správné obaly na květiny a květináče Vám pomohou vytvořit zahradu jako z pohádky.

 

zahradní dekorace

Zdroj fotografie: Pinterest.com

 

 

NOVAline banner
Tagy: