Rohožka – TOP 3 nejoblíbenější rohožky

Kategorie: Litinové rohožky,

NOVAline banner

Rohožku potřebujeme všichni pro stejný účel. Zbavení podrážek hrubých nečistot, před vstupem do vnitřního prostoru. Jinou rohožku ale budeme vybírat pro obuv ze zahrady, znečistěnou blátem, kamínky a štěrkem, nebo lodičky při vstupu do veřejné budovy …

Ukážeme vám tři nejoblíbenější rohožky pro 3 různé typy obuvi.

Mezi nejoblíbenějšími rohožkami jsou rohožky gumové, s kokosovým vláknem. Jedná se o rohožky určené pro denní užívání běžné obuvi ve městě, do práce a na nákupy. Výhodou těchto rohožek je nízká hmotnost, lze ji snadno vyklepat a opět položit na schodek před dveře. Ve stejných designem se vyrábí ve větším obdélníku 40x60cm i v úzkém provedení 75x25cm.

gumová rohožka s kokosovým vláknem 60x40cm
gumová rohožka s kokosovým vláknem 25x75cm

Rohožky s kokosovým vláknem lze pořídit od 150 do 299.- Kč. Tento typ rohožky běžné pořizujeme na jednu sezónu a díky nízké ceně můžeme často měnit motivy, dle nálady.

Druhým typem rohožek je litinová rohožka před dveře. Mezi nejoblíbenější typ patří ve tvaru obdélníku 67x43cm.

rohožka
rohožka obdélníková litinová

Litinových rohožek je mnoho typů ve tvaru půlkruhu i obdélníku. Tento typ ale dlouhodobě patří mezi nejprodávanější. Litina snese mráz, vlhko, bláto i kamínky na podrážce těžkých pracovních bot. Je potřeba ale dát pozornost i péči o povrch rohožky, aby mohla litina sloužit dlouhá léta.

Třetím typem rohožek jsou rohožky designové.

U designových rohožek je pořadí na špici vyrovnané. Představíme vám tedy tři nejprodávajěnší, mezi kterými není až tak podstatný rozdíl, jako u předchozích gumových rohožek s kokosovým vláknem, nebo litinových rohožek.

rohožka
podložka pod rohožku
podložka pod rohožku

designová rohožka – podložka pod rohožku

Tento typ rohožek lze použít pro čištění lehčí obuvi, nebo při průchodu z posezení do domu, nebo jako podložku pod litinovou rohožku. Její design přes ornamenty litinové rohožky prosvítají a jsou zřetelné. Při nadzvednutí litinové rohožky snadno podložku pod rohožku vyklepete nebo vysypete do trávníku.

Rehožka
Rohožky různých tvarů, velikostí a materiálů.

NOVAline banner
Tagy: