Rohožky před dveře

Kategorie: Litinové rohožky,

NOVAline banner

Rohožka patří ke každým dveřím, v tom se jistě shodneme všichni. Je součástí prvního dojmu při vstupu do domu a tak by měla být nejenom funkční, ale i reprezentativní. Zbavte se staré prošlapané rohožky a uvidíte, jak vstupní prostor ožije novou krásou.

 

Venkovní rohožky zbaví boty té největší špíny, ty uvnitř zase slouží k odkládání bot. Interiérové rohožky by měly být dokonale savé, aby zbytky bláta a sněhu nebyly po celé předsíni.  Rohožky před dveře mohou být z různých materiálů – z gumy, z přírodního kokosového vlákna nebo z kvalitní litiny. My upřednostňujeme kvalitu a rustikální styl, proto v naší nabídce naleznete rohožky litinové.

 

rohožky

Litinové venkovní rohožky (foto Pinterest.com)

 

Litinové rohožky jsou stabilní a díky gumovým nožičkám nekloužou po povrchu a ani jej nepoškrábou. Můžete si vybrat z různých tvarů a vzorů. Typické obdélníkové tvary můžete nahradit i za půlkulaté či oválné. Výběr záleží nejenom na vašem vkusu, ale také na prostoru, do kterého je rohožka určena. Většina rohožek má standardní velikost. Najdete však i takové, které se svojí velikostí skvěle hodí i k velkým dvoukřídlým dveřím.

 

litinová venkovní rohožka

Litinová venkovní rohožka s ornamenty 58x34cm

 

rohožka před dveře

Rohožka před dveře z litiny

 

venkovní rohožka

Venkovní rohožka

 

litinová rohožka

Litinová rohožka oválná

 

venkovní rohožka

Venkovní rohožka z litiny a kokosovou rohoží

 

rohožka

Půlkulatá rohožka z litiny

 

venkovní rohožka před dveře

Venkovní rohožka před dveře s motivem ptáčků

 

rohožka

Rohožka se škrabadlem

 

rohožka

Velká rohožka před vchodové dveře

 

litinová rohožka

Litinová rohožka

 

ROHOŽKA / ROHOŽKY / ROHOŽKY PŘED DVEŘE / ROHOŽKA PŘED DVEŘE / VENKOVNÍ ROHOŽKY / VENKOVNÍ ROHOŽKA PŘED DVEŘE / ROHOŽKY KE DVEŘÍM

 

NOVAline banner
Tagy: