Sběratelské porcelánové panenky

NOVAline banner

Panenky nejsou jen hračky pro děti. Ty porcelánové jsou oblíbené u žen všech věkových kategorií a zkrášlují jejich domovy svou křehkou krásou.

 

Porcelánové panenky jsou propracované do nejmenších detailů a působí téměř jako živé. Jejich bohatě zdobené šaty a spousta doplňků v podobě klobouků nebo kabelek z nich dělají exkluzivní sběratelské panenky.

 

Prohlédnout kategorii PORCELÁNOVÉ PANENKY►

 

porcelánové panenky

Porcelánové panenky

 

 

U některých panenek můžete v krabici narazit na certifikát, který zaručuje originalitu a ruční výrobu. Každá z těchto panenek pochází z limitované sběratelské edice vyrobené s láskou a malované pečlivou rukou umělce. Exkluzivní sběratelská edice porcelánových panenek si jistě zaslouží čestné místo ve vaší sbírce.

Panenky nejsou určeny na hraní! Jedná se pouze o stylovou dekoraci.

 

porcelánová panenka

Sběratelská vinylová panenka Ella 53cm má dlouhé hnědé lesklé vlasy zapletené do copů a svými šaty okouzlí kde koho. Sladěné oblečky v neutrálních tónech dělají z panenky překrásnou venkovskou dívku.

 

 

sběratelská panenka

Vinylová sběratelská panenka Lola 53cm je pravá elegantní dáma. Šaty, svetřík, kabelka i klobouk má parádně sladěný, vlasy zapletené do copů a tvář jako panenka. A to doslova.

 

 

porcelánová panenka

Porcelánová panenka s certifikátem – Ivona 70cm Exkluzivní sběratelská edice. Panenka zakoupena s tímto certifikátem, pochází z limitované sběratelské edice ručně vyrobených porcelánových panenek. Každá panenka “Ivona” je unikát, s láskou k detailu vyráběný a malovaný pečlivou rukou umělce.

 

 

porcelánová panenka

Sběratelská panenka Konstanze 55cm

 

 

porcelánová panenka

Porcelánová panenka Marta je oblečená do bílých šatů s károvanou modrou sukní s kšandami. Dekolt jí zdobí dvě růže, kolem krku má límec, který je součástí šatů.

 

 

porcelánová panenka

Porcelánová panenka jménem Marika. Panenka pochází z limitované sběratelské edice ručně vyrobených porcelánových panenek. Sběratelská panenka “Marika” je unikát, s láskou k detailu vyráběný a malovaný pečlivou rukou umělce. Marika je oblečená do bílých šatů s výšivkou, vestičky a kalhot. V ruce drží medvídka, který je sladěný s panenkou. Panenka má světlé vlásky sepnuté do dvou culíků.

 

 

porcelánová panenka

Porcelánová panenka jménem Alice měří 50cm. Alice má růžové šaty s šedým kabátkem, blond vlasy a v ruce medvídka. Exkluzivní sběratelská edice.

 

197x197panenky-veletrh

 

 

 

 

NOVAline banner
Tagy: