Sběratelské porcelánové panenky

Panenky nejsou jen hračky pro děti. Ty porcelánové jsou oblíbené u žen všech věkových kategorií a zkrášlují jejich domovy svou křehkou krásou.

 

Porcelánové panenky jsou propracované do nejmenších detailů a působí téměř jako živé. Jejich bohatě zdobené šaty a spousta doplňků v podobě klobouků nebo kabelek z nich dělají exkluzivní sběratelské panenky.



Porcelánové panenky a reborn panenky

Porcelánové panenky patří již od úplného začátku do naší stálé nabídky bytových dekorací.

 

Velká spousta žen je okouzlena touto něžnou krásou i v dospělosti, a proto se není čemu divit, že se porcelánové panenky těší stále velké oblibě.



Tipy na dárky pro ženy

Jestli-že hledáte vhodný dárek pro maminku, babičku, přítelkyni, manželku, kamarádku, kolegyni z práce, tchýni nebo třeba pro dceru, nezapomeňte, že každá žena má ráda malá překvapení a dárky věnované s láskou.  Ženy mi jistě dají za pravdu.

 

Ať už se jedná o drobné dárečky za pár korun či hodnotné dary, vždy by měl mít dárek určitý význam a smysl pro obdarovaného. Čím více se zaměříte na osobnost člověka, kterému dárek vybíráte, tím větší je šance, že darovaná věc vyvolá úžas a nadšení. 



Vítejte ve světě porcelánových panenek… NOVINKY 29. 9. 2014

Hraní s panenkami je oblíbenou činností snad každé malé dívky. Zatímco většina z nich svůj koníček postupem času opouští, některé se vášně k panenkám nevzdávají ani v dospělosti.  Své panenky z dětství mají dodnes a naopak k nim přidávají další.  Z dětské záliby se rázem stává koníček žen  nazývaný  – sběratelství porcelánových panenek.



Porcelánové panenky

Porcelánové panenky se těší velké oblibě. Proto pro Vás již delší dobu připravujeme rozšíření této kategorie o další nevšední panenky, které obohatí Vaši sbírku a nebo naopak probudí Váš zájem o tyto krásné dekorace.

 

Nové porcelánové panenky z kolekce RF Collection 2014  budou zařazeny do kategorie PORCELÁNOVÉ PANENKY od 21.4.2014. Již dnes si ale můžete obrázky panenek prohlédnout právě zde.  Kliknutím na obrázek získáte informaci o rozměrech, ceně a doplňcích.  Podrobné popisy právě připravujeme, mohou tedy ještě v detailech některých výrobků chybět.

 

Panenky jsou propracované do nejmenších detailů, působí velmi vznešeně a něžně.



4.2.2014 – Retro dekorační kočárky

Kategorie dekorační kočárky patří mezi naši nejstarší, ale stále hojně navštěvovanou a proto ji s pravidelností doplňujeme o nové neokoukané typy. Snažíme se stále sledovat zahraniční katalogy a doplňovat naši sbírku o novinky, které výrobci těchto krásných dekorací představují.  Vybrané novinky z katalogů kočárků vždy (jako veškerý sortiment) nakupujeme na náš sklad, abychom Vám mohli zboží ihned odeslat a měli jste tak vybraný kočárek doslova druhý den!

 

První týden v březnu bychom chtěli představit novou kolekci porcelánových panenek od německého výrobce a proto jsme se rozhodli, tento týden představit retro kočárky, které se do vaši sbírky zcela jistě budou hodit.