Staré zahradní venkovní umyvadlo se širokým odtokem

NOVAline banner

V posledním roce jsme trávili více času doma, na svých zahradách a proto vzrostla poptávka po starých typech zahradních umyvadel. Pro opláchnutí ovoce a zeleniny z vlastní zahrady, napojení zahradní hadice,. nebo pouhé opláchnutí zaprášených rukou ze zahrady.

Mezi typy zahradních umyvadel naleznete od malých litinových se samostatnou výlevkou a štítem, přes umyvadla vyrobená ze slitin hliníku, až po velká litinová umyvadla o váze přes 25kg.

Staré odlehčené zahradní umyvadlo v krémovém matném odstínu

Odlehčené umyvadlo NOVAline má váhu 5kg a proto může být zavěšeno i na zateplené fasádě domu.

Prostorná výlevka s velkým odtokovým otvorem 37mm zajistí dostatečný prostor i pro odtečení kusů bláta, trávy a ostatních nečistot.

Na zahradě je většinou napojený na trativod, volně do prostoru k zemi, nebo na větší odtokovou rouru do kanalizace a proto riziko ucpání odpadu není tak velké, jako např. u domovních odpadů.

Při zakoupení tohoto typu zahradního umyvadla máte současně k dispozici zahradní kohoutek, špunt s těsněním pro uzavření odtoku výlevky umyvadla, kryt sifonu a 2x metrický šroub pro připevnění krytu odtoku umyvadla.

Krásně zdobený kryt připevníte právě těmito dvěma šroubky. Celkově snadná montáž vám nezabere více než 30 minut, včetně vyvrtání otvorů do zdi, vložení hmoždinek a napojení na vodovod.

zahradní venkovní umyvadlo
Venkovní umyvadlo se starobylým vzhledem
Sifon Trinnity
sifon umyvadla – výpusť

NOVAline banner