Stojací lampy

Kategorie: Osvětlení,

NOVAline banner

Stojací lampy do pokoje

 

Osvětlení v bytě je jednou z nejzákladnějších aspektů bydlení. Pokud zvolíme osvětlení špatné, budou nás bolet oči, domov nebude mít tu správnou atmosféru a ani nálada nebude dobrá. Proto je nutné se při rozhodování o koupi bytového osvětlení zaměřit na kvalitní kousky. Vedle stropního osvětlení je důležité i osvětlení “vedlejší”, jako stolní nebo stojací lampy.

 

Stojací lampy nejsou jen praktickým a vhodným osvětlením bytu, ale dokáží být i nádhernou dekorací. V naší nabídce najdete spoustu stojacích lamp, převážně světlých barev, které budou jistě originálním a stylovým doplňkem vašeho domova. Nechte se v následujícím článku některými typy stojacích lamp inspirovat.

 

 

Stojací lampy se skvěle hodí do ložnic či obývacích pokojů, ale najdou využití i v jiných místnostech. V naší nabídce najdete stojací lampy se stínidlem nebo pouze se stojanem, na který se stínidlo dá přikoupit.

 

Tento krásný podstavec stojací lampy v bílé barvě o výšce 136 cm je nádherným doplňkem interiérů ve venkovském stylu. Podstavec můžete libovolně nakombinovat s různými stínidly a oživit si tak interiér. Stojací lampa přinese do pokoje příjemné tlumené světlo a s ním i pohodovou atmosféru.

 

Stojací lampa retro

Vysoká stojací lampa v bílé barvě (kód: dek3829)

 

Retro stojací lampa

Stojací lampa v bílé barvě ze dřeva (kód: dek3829)

 

Podobným kouskem je tento podstavec stojací lampy, pouze s barevným rozdílem – v krémové barvě (výška 136 cm je stejná). Podstavec stojací lampy opět můžete kombinovat se stínidly, ideálně o průměru 37 cm. 

 

Stojací lampa krémová

Vysoký podstavec stojací lampy (kód: dek3828)

 

Stojací lampa na čtení

Podstavec stojací lampy do obýváku (kód: dek3828)

 

Tuto stojací lampu lze využít také jako lampu stolní. S výškou 79 cm se řadí mezi menší kousky, ale na stylovém podstavci skvěle poslouží jako plnohodnotná stojací lampa, navíc velice originální a stylová! Můžete ji umístit do společných prostor, jako je chodba či obývací pokoj, nebo do soukromí ložnice – tak či tak ale jistě navodíte odpočinkovou atmosféru.

 

Stojací lampa malá

Stojací lampa malá na podstavec (kód: dek7414)

 

Lampa stojací malá

Stojací lampa použitelná také jako stolní lampa (kód: dek7414)

 

Úžasným a originálním kouskem je tato stojací lampa z náplavového dřeva. Lampa je vyrobená a zkompletovaná v České republice a je to velice kvalitní výrobek, který udělá radost milovníkům poctivé řemeslné práce. Díky neobvyklému designu se stojací lampa stane ozdobou a dominantou vašeho obydlí, kterému bude dodávat pozitivní a pohodovou atmosféru.

Stojací lampa z náplavového dřeva je určená pro žárovky se závitem E27 maximálně do 60W. Cylindr lampy jde vzhledem k objímce posouvat nahoru a dolu pomocí jezdců na cylindru.

 

Stojací lampa

Stojací lampa z náplavového dřeva (kód: E0315)

 

Stojací lampy ze dřeva

Designová stojací lampa z náplavového dřeva (kód: E0315)

 

Poslední stojací lampou, kterou si v dnešním článku ukážeme, je tato nádherná bambusová stojací lampa. Lampa je vyrobena z bambusového dřeva, díky kterému po rozsvícení nabízí příjemné tlumené světlo, které bude díky otvorům promítat na stěnu krásné stíny. S výškou 51 cm se řadí mezi menší stojací lampy.

 

Bambusová stojací lampa

Stojací lampa na nožkách vyrobená z bambusového dřeva (kód: E0385)

 

NOVAline banner
Tagy: