Svatební dary

Kategorie: Retro dekorace,

NOVAline banner

Svatební sezóna je v plném proudu. Máte už vhodný svatební dar?

 

Nevíte si rady s dárkem, který potěší nevěstu i ženicha?

 

Máme pro Vás malý tip.

 

Darujte novomanželskému páru věc praktickou, ale přitom velmi netradiční a neokoukanou. Pryč jsou doby, kdy se na svatbě sešly tři jídelní servisy, sady hrnců a příborů, skleničky po dvou kusech, ze kterých nikdy nikdo komplet neudělá i kdyby se na hlavu stavěl a další podobné ,,nezbytné,, věci.

 

Darujte něco, co přinese manželům v budoucnu spoustu krásných vzpomínek na příjemně strávené chvíle. Svatbou přece život nekončí. Čas, kdy mohou dva lidé trávit spolu v kolotoči práce, dětí a vlastních koníčků bývá velmi vzácný. Je nedílnou a nezbytnou součástí každého vztahu. Společné vzpomínky a zážitky nosíme v hlavě celý život. Darujte něco, co bude součástí každého společného výletu.

 

Darujte piknikový koš, který bude nejenom praktickým pomocníkem při těchto nezapomenutelných chvílích, ale bude i krásnou vzpomínkou na svatební den a především na osobu, která je obdarovala!

 

Na Vás!

 

 PIKNIKOVÉ KOŠE►►►

 

 

Dopřejete novomanželům společný oběd pod širým nebem?

 

Nebo romantickou večeři při západu slunce se sklenkou dobrého vína?

 

 

V poslední době se stále častěji objevuje na svatbách trend vypouštění bílých svatebních holubů.

Tento svatební rituál,  kdy novomanželé vypouštějí ze svých rukou holoubky má být symbolem nového začátku společného života.

 

Lze i říct, že jde o jakési zpečetění novomanželského slibu. Svatební dar se rázem promění v romantickou událost, která zůstane v mysli nejen novomanželům, ale i svatebním hostům. Na tuto svatbu jistě nikdo jen tak nezapomene.

 

Pro snadný převoz holoubků je vhodná kovová klec, která jim zajistí dočasný domov. Klec má dobře uzavíratelná dvířka, vrchní část je odnímatelná. Pro ptáčky je uvnitř přichystané bidýlko.

 

 

Klec můžete navíc ozdobit různými kvítky v barvě svatební výzdoby či velkou mašlí.  Ať na svatbě všechno pěkně ladí.

 

 

 

 

 

 

Srdce je všeobecně známo jako symbol lásky. Věci se symbolikou srdce mohou sloužit jako milá upomínka na blízkou osobu. Proč tedy nedarovat rovnou srdce ze železa. Ne tak chladné, ale tak věčné. Bude jistě dlouhotrvající vzpomínkou na osobu, která jej darovala.

 

Srdce jako svatební dar může být chápáno nejenom jako symbol lásky, ale i štěstí.

 

 

 

 

 

 

Stále častěji a častěji se svatební hostě přiklánějí ke svatebním darům ve formě peněz. Mnohdy je to nejlepší, a přiznejme si, i nejjednodušší řešení. Novomanželé si za peníze mohou pořídit např. výbavu do domácnosti podle svých představ.

 

Peníze jako svatební dar však můžeme darovat různými způsoby. většinou svatebčané vymýšlejí něco netradičního, aby nenosili peníze v obyčejné obálce.

 

Co takhle zavěsit bankovky na proutěné srdce? Vytvoříte tak během chvilky krásný hodnotný dárek, který potěší nevěstu i ženicha.

A až novomanželé peníze utratí, na proutěné srdce si mohou zavěsit fotografie ze svatebního dne.

 

 

Jakým darem potěšíte  novomanžele Vy?

 

Přejeme šťastnou ruku při výběru.

NOVAline banner
Tagy: