Vánoce 2014…inspirace na vánoční dekorace

Kategorie: Vánoční dekorace,

NOVAline banner

Vánoce, Vánoce přicházejí….Jako tradičně každý rok na začátku měsíce listopadu vrcholí pro některé z nás první přípravy na nadcházející Vánoce.

 

Existují dva typy lidí – ti co nakupují dárky s předstihem, v klidu si výběr promyslí a dárky pečlivě zabalené mají několik týdnů schované ve skříni, a ti, kteří řeší dárky pro celou rodinu a přátele pár dní před Štědrým dnem .  Ať už je Vám bližší jakákoliv varianta, výběr dárků Vás jistě letos nemine tak jako tak.

 

vánoční dárky

 Zdroj fotografie: Pinterest.com

 

Kromě zmíněných dárků se nesmí zapomenout také na tradiční vánoční výzdobu. Andělíčci, světýlka, věnce, svíčky a to nejdůležitější – stromeček. Asi nejtypičtější barvou Vánoc je červená. V kombinaci s bílou a zelenou  v nás evokuje vánoční klid a pohodu. Vybírali jsme proto pro Vás vánoční dekorace, které vytvoří atmosféru Vánoc a zůstanou věrné venkovskému stylu. Rustikální Vánoce – to je náš šálek kávy. Líbí se Vám také tento styl?

 

 Zdroj fotografie: Outdoor decoration port.com

 

Červená a šedá je skvělé a téměř klasické kombo barev, které jsou ideální pro vánoční dekorace. Tato kontrastní dvojice barev je úžasná a vytvoří útulnou a příjemnou atmosféru – šedá je tlumená a připomíná zimu, červená krásně zahřeje.

 

vánoční rolničky

vánoční ozdoby

rolničky

 Zdroj fotografie : DigsDigs.com

 

Rolničky rozhodně nesmí v žádném domě chybět!!! Vánoční ozdoby můžete vybírat ve všech možných i nemožných tvarech. Nám se zalíbily ozdoby v podobě koníků, medvídků a domečků.

 

vánoční ozdoby

ozdoby na vánoční stromeček

vánoční svícen

 

Vánoční dekorace v rustikálním stylu jsou velmi snadné a cenově dostupné. Stačí zajím na jedlové větve, jmelí, šišky a dřevo. Pak stačí přidat drobnosti v podobě sáněk, zvonečků, věnců a spousty svíček. Dekorace můžete umístit všude – na Vašem výklenku krbu, parapetu, jídelním stole, na schodech či zavěsit od stropu nebo do okna.

 

vánoční sáňky

 Zdroj fotografie (vlevo): Pinterest.com

 

Ozdobte každý pokoj tak, aby duch Vánoc vstoupil do Vašeho domova! Existuje mnoho způsobů jak ozdobit interiér v tradičním stylu, který tak milujeme. Tradiční Vánoce s doplňky v červené, zelené a bílé barvě všichni dobře známe.

K Vánocům jednoznačně patří také andílci! Tyto postavičky inspirované láskou lahodí oku i duši.

 

vánoční dekorace

 

Na Štědrovečerní večeři je typické prostřít jídelní stůl krásným jídelním servisem, stůl doplnit svíčkami a tématickými ubrousky.

 

Jedinečné skleničky, talíře, karafy či mísy vyrábí francouzská sklárna La Rochére France již mnoho staletí. Nechejte se oslovit krásou skla s tradicí.

 

vánoční stůl

 Zdroj fotografie: DigsDigs.com

francouzské sklo

 

Inspirujte se a připravte se na Vánoce!

 

Přejeme Vám klidné přípravy na nadcházející svátky…Tým NOVAline.cz/sk

NOVAline banner
Tagy: