Věšáky jako všestranní pomocníci v domácnosti

NOVAline banner

Věšáky

 

Věšáky zkrátka patří do každé domácnosti. Ať už si to uvědomujeme nebo ne, pravděpodobně máme alespoň jeden věšák téměř v každé místnosti. V předsíni se hodí rovnou dva – na klíče a na kabáty. V koupelně se hodí alespoň háček na ručníky. V ložnici užijeme háčky nebo věšák třeba na šperky nebo na župany. A v kuchyni se vždycky hodí místo, kam zavěsit kuchyňské náčiní jako naběračky a metličky.

 

Pokud tedy potřebujete plochu na zavěšování, nemusíte sahat po obyčejných plastových univerzálních věšácích. Z věšáku se totiž může stát krásná stylová dekorace do bytu, která vám bude dělat radost. Stačí jen správně vybrat. V dnešním článku si tedy představíme vaše možnosti.

 

 

Věšáky

 

 

věšáky

 

V naší nabídce najdete převážně věšáky litinové, někdy v kombinaci se dřevem. Litina je pevný a odolný materiál, který navíc vypadá neuvěřitelně dobře. Stylově se hodí snad do všech typů interiéru – ať už do klasického českého, moderního, Provence nebo Skandinávského. Zkrátka najde uplatnění opravdu všude.

 

Věšáky na kabáty

 

Převážná většina věšáků z naší nabídky má mnoho možností využití. Jedním z nejčastějších je však použít věšáky na odkládání kabátů.

 

Dřevěný věšák se čtyřmi háčky bude ideální do předsíně nebo šatny. Můžete na něj zavěsit kabáty, bundy, klobouky – zkrátka všechno, co nosíte pouze ven.

 

Věšák na kabáty

Bílý dřevěný věšák bude na zdi vypadat opravdu kouzelně.

 

Veselý věšák se čtyřmi pejsky bude oživením do předsíně nebo třeba dětského pokoje. V předsíni může sloužit na zavěšení vodítka pro pejska nebo opět kabátů a v dětském pokoji bude ideální na pověšení pytlíků s hračkami nebo výtvarnými potřebami.

Nástěnný věšák

Originální věšák se psím pozadím potěší určitě všechny milovníky zvířat i vtípků

 

Věšáky na konzole jsou velmi praktickými doplňky do domácnosti. Posuvné háčky nejsou svazující a můžete s nimi libovolně hýbat. Hodí se opět do předsíně či šatny a nebo do koupelny na pověšení ručníků a osušek. Velice dobře jej využijete také v kuchyni na utěrky nebo kuchyňské doplňky (naběračky, cedníky,…).

Věšáky do předsíně

Posuvný věšák je velice praktická vychytávka do bytu

 

Neuvěřitelně stylový je tento věšák v podobě jeleních parohů. Navíc je velice praktický – má spoustu háčků, takže se na něj vejde velké množství oblečení a doplňků. Bude také krásným a symbolický dárkem pro myslivce.

 

Věšák na zeď

Věšák v podobě parohů se bude skvěle hodit také do restaurací nebo hotelů

 

Velkým hitem je také tento otočný trojháček. Je malý, takže je skladný, ale zároveň se na něj díky třem otočným háčkům vejde spousta věcí – jak kabáty, tak ručníky v koupelně nebo utěrky v kuchyni.

Věšáky na ručníky

Otočný trojháček šetří místo

 

Věšáky na klíče

 

Věšáky na klíče nesmí chybět za žádnými dveřmi. Pohodlně nám umožní pověsit a hlavně neztratit klíče hned po příchodu z venku domů.

 

Na klíče může skvěle posloužit třeba tento litinový věšák s ornamenty. Díky 5 háčkům se na něj vejdou klíče celé rodiny.

Věšáky na klíče

Věšáky na klíče můžete využít i na spoustu dalších věcí

 

Tento věšák se sovami krásně oživí předsíň, nejen milovníkům zvířat.

Dětský věšák

Věšák se sovami potěší i v dětském pokoji

 

Který věšák se hodí na věšení klíčů více než ten ve tvaru klíče? Navíc má krásnou zelenkavou barvu, takže bude pěkným barevným doplňkem.

Věšáky na klíče

Velký litinový klíč bude strážit vaše opravdové klíče.

 

Předsíně jako místnosti v bytě či domě mnohdy zanedbáváme. Zaslouží si ale stejnou péči jako ostatní místnosti, dopřejte jí proto stylové doplňky, které vám poslouží! Věšáky na klíče a kabáty jsou ideální volbou.

 

Věšáky

NOVAline banner
Tagy: