Vytvořte si útulný krb i v malém bytě s naší krbovou římsou!

NOVAline banner

Ukážeme vám, jak můžete vytvořit útulný prostor s krbem i v malém bytě pomocí naší krbové římsy. Už žádné starosti s nedostatkem místa nebo neestetickým řešením.

Pro majitele bytů, kteří hledají praktické a elegantní řešení pro svůj krb, je tu naše krbová římsa! S výškou 100cm a šířkou 110 cm a možností umístění elektrického krbu do prostoru falešného krbu, budete mít překrásné zákoutí i v malém bytě. Navíc, naše římsa je vyrobená z kvalitního materiálu a nabízíme 30 denní záruku na vrácení!

O vhodnosti obestavění elektrického krbu se informujte u výrobce/prodejce elektrického krbu. Falešný krb ale může sloužit i jako odkládací prostor v prostoru za dveřmi, nebo vystavení dekorací pro navození klidu a příjemného pocitu při vstupu dob prostoru.

krbová římsa jako polička
krbové římsy

Krbová římsa může sloužit i pro vaše foto rámečky a obrázky blízkých

krbová římsa jako odkládací místo
krbová římsa do malého prostoru
krbové římsy skladem

Krbová římsa ale není pouze vánoční dekorace. Stane se skvělým řešení i při jarní výzdobě.

Oslavě Velikonoc …

V průběhu léta pro aranžování právě kvetoucími květinami, nebo výtvory dětí …

Vhodným prostorem pro pro podzimní dekorace v podobě dýní, zlatavého listí a podzimních plodů …

A došli jsme až k Milkuláši a vánočnímu období. Krbová římsa najde i v malém bytě uplatnění v jakémkoli ročním období. Dopřejte si tu pravou výzdobu právě pro dnešní den!

Do falešných krbových říms lze umístiti vhodný, výrobcem doporučený falešný elektrický krb, díky kterému můžete v zimních měsících v místnosti přitápět. V případě častého vytápění doporučujeme krbovou obložku doplnit cementovláknitými deskami CETRIS , kterou lze elektrický krb obestavět, aby izoloval dřevěný povrch krbové obložce od těla elektrického krbu.

krbová římsa do malého prostoru

I přesto, že krbová římsa může váš interiér zdobit po čas celého roku, představujeme vždy nové římsy v předvánočním období.

Letos by měly krbové římsy z výroby dorazit v týdnu od 16.10.2023.

První vzorky již máme ale u nás a proto vám můžeme již nyní ukázat zpracování a rozměry, které vám pomohou při rozhodování, zdali je právě tento výrobek pro vás! Krbová římsa tak může být elegantním a praktickým řešením pro zákoutí i v malém bytě.

První z říms je zdobená ladnými vlnkami, které jsou patrné zejména při pohledu ze strany. Při čelním pohledu vytváří měnící se odstíny, podle světla, které vytváří na povrchu stíny.

Falešná krbová římsa s vlnkami

Falešná krbová římsa promění místnost v útulný kout s krbem
falešná krbová římsa s výrazným ornamentem

Krbová římsa 110 x 100 x 24cm má naopak přesné hrany a linie. Je vhodná do mednějšího interiéru s jasně danými pravidly.

krbová římsa s jednoduchou stavbou

Krbová římsa je sestavená ze čtyř částí. Samostatné nohy, čelo zdobené ornamentem a vrchní desky o hloubce 24cm a šířce 110cm.

Vnitřní prostor mezi nohami a vrchní deskou je 75cm výška a 69,6cm šířka. V místě podlahy je ale potřeba počítat se šířkou pouze 67,5cm z důvodu ozdobných hran nohou, které prostor zmenšují.

U falešného krbu typu E3754 jsou hrany nohou zdobeny řezbářskými ozdobami. Narušují tak jasně dané ostré hrany předchozího typu.

falešný krb

Detail řezbářského zdobení nohy falešného krbu E3754 NOVAline

3754

Falešný krb vás dostane do kouzelné atmosféry bez nutnosti velkých úprav a nákladů. Výrobek lze sestavit do 20 minut a samozřejmostí je i možnost dopravy ZDARMA! 30 denní záruka na vrácení je samozřejmostí.

Falešný krb sestavíte do 20 minut

PŘEDOBJEDNÁVKY PŘIJÍMÁME JIŽ NYNÍ

zanechte svoji emailovou adresu v detailu římsy a my vám ve chvíli naskladnění pošleme přednostně zprávu o jejím naskladnění. Získáte tak zprávu o 24 hodin dříve, než budou výrobky veřejně dostupné v kategorii na e-shopu.

Vybrat typ – https://www.novaline.cz/vyhledat/krbová%20římsa

https://www.youtube.com/shorts/q84YKx9rqNU

NOVAline banner
Tagy: