Vytvořte si útulný krb i v malém bytě s naší krbovou římsou!

Ukážeme vám, jak můžete vytvořit útulný prostor s krbem i v malém bytě pomocí naší krbové římsy. Už žádné starosti s nedostatkem místa nebo neestetickým řešením.

Pro majitele bytů, kteří hledají praktické a elegantní řešení pro svůj krb, je tu naše krbová římsa! S výškou 100cm a šířkou 110 cm a možností umístění elektrického krbu do prostoru falešného krbu, budete mít překrásné zákoutí i v malém bytě. Navíc, naše římsa je vyrobená z kvalitního materiálu a nabízíme 30 denní záruku na vrácení!



“Stojan na dřevo: Funkční doplněk pro interiér i exteriér”

Topení v krbu nebo v kamnech s výměníkem je stále aktuálnější téma. Ke každému topení ale potřebujeme dřevo někam uložit. Stylové stojany na dřevo ke krbu nebo i venkovní držáky, si můžete vyrobit, nebo pořídit již hotové přesně podle rozměru, který vám prostor umožňuje.

https://www.novaline.cz/vyhledat/stojan%20na%20dřevo

V tomto článku bychom se zaměřili na další problém, kterým je nedostatek prostoru pro skladování dřeva. Popsali bychom, jak stojan na dřevo může sloužit nejen jako praktické úložiště, ale také jako stylový doplněk nábytku. Zohlednili bychom zde i výhodu prodejce, který nabízí širokou škálu stojanů na dřevo vyrobených z různých materiálů, jako je litina, kov nebo silný neštípaný ratan.



Krbová kamna

Krbová kamna s výměníkem, kachlová kamna, krbová kamna na chalupu, nebo využít stávající krbovou vložku umístěnou před několika lety a napojit ji na vzduchotechniku?

Nejsnazším řešením pro vytápění i vzdálených místností je napojení stávající krbové vložky na vzduchotechniku. Při výběru pečlivě vybírejte použité izolace a materiály, aby nebylo topení nakonec noční můrou ve chvíli, kdy začne kondenzovat voda na neodborně zvoleném potrubí vzduchotechniky. Zde doporučujeme poradit se s odborníkem, např. v prodejně, kde izolované potrubí pořídíte.



Přenosné ohniště – krása ohně ve stylovém provedení

I když už máme podzim a pomalu se blíží zima, krásy zapáleného ohně, setkání s přáteli a opečení nějaké té dobroty se rozhodně vzdávat nemusíme. Sice je hlavní sezónou zahradních setkání a oslav léto, podzimní slunečné dny přímo vybízejí k pobytu venku. Tak proč se trošku neobléci, zapálit oheň v ohništi a užít si příjemné chvíle u praskajícího ohně nejen na podzim, ale třeba i v zimě!

Oheň nám totiž poskytne nejen potřebné teplo k opékání špekáčků a jiných pochoutek, ale skvěle poslouží i jako zdroj tepla pro ohřátí všech přítomných. Pojďme si užívat krásy ohně ve velkém stylu.



Krbová římsa – použití a oprava povrchu

Praskání ohně, příjemná vůně dřeva a okouzlující světlo a teplo vycházející z plamenů, krb je zkrátka prvek domu, který je funkční i estetický zároveň. Prostor dokáže vyhřát i zútulnit. Ne všichni si jej z konstrukčních, či finančních důvodu můžeme dovolit.


Řešení však existuje, i když bohužel samo o sobě nezahrnuje schopnost vyhřát obývané prostory, dokáže zaručeně navodit útulnou atmosféru. Řeč je o krbové římse, nebo také falešném krbu. V tomto článku vám tento zajímavý interiérový prvek představíme. Ukážeme vám několik různých provedení a získáte pár tipů na to, kde a jak krbovou římsu využít, a jak ji doplnit, aby alespoň co do atmosféry, dokázala nahradit krb pravý. Nakonec přidáme i postup, jak krbovou římsu opravit, v případě, že se vám ji podařilo povrchově poškodit.



Zahradní venkovní ohniště

Výběr venkovních ohnišť je dnes široký.  Můžete vybírat základní ohniště vyrobené z plechu a litiny. Jak ale vybrat ten správný typ ohniště, které bude sloužit a splní naše očekávání?

 

Jaký prostor pro umístění potřebujete? Budete ohniště využívat vyjímečně, nebo sezónně od dubna do září? Bude umístěno na dlažbě, nebo využijete provizorně místo na trávníku?