Praktické zahradní betonové květináče

NOVAline banner

Zahrada má být plná krásných rostlin, které můžeme pěstovat buď přímo v záhonech či skalkách, nebo volně v květináčích.

Výhodou pěstování rostlin v květináčích je to, že je lze snadno podle potřeby přemístit a rostliny se tak mohou dostat téměř všude. Na stolek, polici, zábradlí, ale můžete je i volně zavěsit do prostoru. Jejich nevýhodou (kromě potřeby pravidelného zalévání) však je, že stačí malý větřík a zahradní květináč nevydrží nápor větru a i s rostlinou se svalí k zemi.

Betonové truhlíky na květiny do zahrady vám zjistí stabilitu.

 

Pokud vás nebaví neustálé shrabávání rozsypané hlíny a poničené větve a květy rostlin, poohlédněte se po opravdu bytelných zahradních květináčích, které vydrží skoro vše.

 

zahradní betonové květináče

 

 

Betonové květináče mají kromě své váhy i další skvělé vlastnosti. Jsou mrazuvzdorné a mohou tak být v exteriéru po celý rok.

 

Takto trvale umístěné květináče se stanou nedílnou součástí zahrady a mohou se pod vašima rukama měnit v průběhu ročních období k nepoznání. Na jaře primule a hyacinty, v létě  třeba sedmikrásky, na podzim macešky nebo vřes, který bude krásný i po prvním mrazíku.

 

betonový květináč s motýly 25cm

 

Kolekce betonových květináčů obsahuje dva tvary květináčů. Jeden připomíná mísu a druhý truhlík. Oba typy jsou dostupné ve dvou různých velikostech.

 

Surový betonový povrch zjemňuje vytlačený motiv motýlů, kteří jsou zvýrazněni bílou barvou tvořící po celém povrchu jemnou patinu.

 

betonový květináč s motýly 21,5cm

 

betonový květináč s motýly 25cm

 

betonový květináč s motýly 19,5cm

 

betonový květináč

 

Tak co, nemyslíte, že si i vaše rostliny zaslouží pořádný obal? Dopřejte jim krásný betonový květináč a uvidíte, jak hned prokouknou.

 

VYBRAT ZAHRADNÍ KVĚTINÁČE >>>

 

NOVAline banner
Tagy: