Zahradní nábytek

Kategorie: Zahradní nábytek,

NOVAline banner

Zahradní nábytek kovový

 

Zahradní nábytek  je téměř nepostradatelnou součástí každé zahrady či terasy. Umožňuje nám trávit chvíle na zahradě v klidu a pohodě.

 

Zahradní nábytek využijeme zejména v letních měsících při četných grilovačkách nebo posezeních s přáteli. Zahradní nábytek ale určitě najde využití i v jarních i podzimních měsících, kdy je počasí stále přívětivé a my si tak čas venku na zahradě můžeme užívat do posledních chvil.

 

Zahradní nábytek není jen praktickým pomocníkem domácnosti, ale při správném výběru bude i krásnou ozdobou a dekorací vaší zahrádky či balkónu a bude vám dělat radost nejen při zahradních oslavách. Na ukázku jsme pro vás dnes vybrali jeden z nejhezčích setů zahradního nábytku z naší nabídky.

 

 

Zahradní nábytek set

Zahradní nábytek set kovového stolu a skládací židle

 

Součástí krásného setu zahradního nábytku je tato kovová židle (dek9426). Židle je vyrobená z měkké oceli v hnědém provedení a má nosnost 100 kg, je tak nejen krásným zahradním doplňkem, ale i praktickým společníkem na vaši zahradu.

 

Díky ozdobným ornamentům na opěradle bude ozdobou vaší zahrady či terasy!

 

Tato kovová židle ze setu zahradního nábytku má další nespornou výhodu – je skládací. Pokud tedy máte menší zahrádku či balkon, kde není moc místa, nevadí. Židli můžete vytáhnout na zahradu pouze tehdy, když budete potřebovat a pak ji zase schovat do komory. Složení zabere ani ne 10 vteřin.

 

Skládací židle

Kovová zahradní židle skládací (dek9426)

 

Nedílnou součástí setu zahradního nábytku je i kovový zahradní stůl (dek9427). Stůl s průměrem desky 70 cm a s toutéž výškou bude krásnou a romantickou ozdobou vaší zahrady. Tento hezký stůl má nosnost 80 kg, takže se nemusíte bát a můžete si v klidu na zahradě vychutnat vaši oblíbenou kávu a něco sladkého na zub k tomu.

 

Stůl si také snadno poradí i s těžšími věcmi, například s proprietami na grilování – s mísami se zeleninou či masem, džbány vody či limonády a dalšími dobrotami.

 

Stůl je vyrobený z měkké oceli v hnědém provedení a vrchní deska má na sobě ozdobné ornamenty. Tento stůl ze setu zahradního nábytku se tak snadno stane ozdobou vaší zahrady.

 

Zahradní stůl kovový

Kovový zahradní stůl jako součást setu zahradního nábytku (dek9427)

 

Zahradní nábytek můžete doplnit krásnými a hlavně praktickými doplňky z naší nabídky.

 

Kovovu židli na zahradu doporučujeme doplnit podsedáky v nejrůznějších motivech a provedeních. Vaše chvíle na zahradě budou tak ještě příjemnější a v pohodlí.

 

Kovový stůl zase můžete ozdobit stylovým ubrusem – ať už textilním nebo omyvatelným. Na zahradní oslavy jsou ideální.

 

Kovový zahradní nábytek

Zahradní nábytek v setu – kovová židle skládací (dek9426) a kovový zahradní stůl (dek9427)

 

 

Kovový zahradní stůl

Kovový zahradní stůl má nosnost 80kg

 

 

Set zahradního nábytku

Set zahradního nábytku z kovu pro trávení příjemných chvil na zahradě

 

 

set zahradní nábytek

Set zahradního nábytku – kovový stůl a dvě kovové židle

 

Na zimní měsíce můžete zahradní nábytek uklidit například do sklepa nebo kůlny. Židle je lehce složitelná, stejně tak stůl, u kterého stačí odmontovat nohy od vrchní desky. Zahradní nábytek ve složeném stavu tak nezabere téměř žádné místo a vy už se jen můžete těšit na jaro, až vám set zahradního nábytku bude zase dělat radost a společnost na zahradě.

NOVAline banner
Tagy: