Zahradní lavice s úložným prostorem

Zahradní lavice s úložným prostorem určená pro vnitřní i venkovní umístění.   Kovové zahradní lavice, nebo dřevěné zahradní lavice? Jaký typ vybrat a podle čeho se rozhodnout?
      

Zahradní lavice z jasanového dřeva s lakem na povrchu. Odolá i vnějším vlivům v letním počasí. Na zimu je ale potřeba zahradní lavici zazimovat a umístit na suché místo, aby nedošlo ke zbytečnému poškození vlivem deformace dřeva.  Je potřeba mít na paměti uskladnění polštářů a ochranu bytového textilu umístěného v odkládacím prostoru.



Balkónový nábytek na balkón, terasu či zahradu

Balkónový nábytek

 

Blíží se léto a s ním i chvíle strávené venku. Přes víkendu má člověk vyžití dost – můžeme jet na výlet nebo na procházku, ale co ve všední den? Mezi prací a povinostmi doma není moc času nazbyt. Proto je třeba vytvořit si na zahradě, terase nebo balkóně tak příjemné prostředí, abychom si užili volné chvíle každý den. Balkónový nábytek, který se hodí do všech venkovních prostor u domu, je proto perfektní volbou!

 

V dnešním článku si ukážeme, jaké možnosti vám balkónový nábytek nabízí a jak o něj pečovat. Vězte ale, že pokud máte u bytu jen malý balkónek, určitě jej oceníte!

 



Stolek pro výsadbu – šikovný pomocník na zahradu

Stolek pro výsadbu

 

I přes to, že se venku stále ještě sem tam mihne sněhová vločka, je ve vzduchu pomalu cítit jaro. A jaro přináší do života po nekonečné zimě novou dávku pozitivní energie – více svítí sluníčko, my máme chuť být venku a hlavně se začínají probouzet naši nejmilejší společníci – květiny. Po dlouhé zimě si ale i ony zaslouží adekvátní péči, proto popadněte všechny květiny v květináči, a pustíme se společně do toho.

 

Ti z vás, kteří mají velkou zahradu, už nejspíš mají pohodlné pracovní místo, kde mohou přesazovat květiny. Některým zase nejspíš stačí terasa, dvorek nebo větší balkón. Tak či tak ale není dobré ani pro dobrou náladu, ani pro záda, abyste se nad prací krčili na zemi. Proto se bude na nejednu zahradu hodit stolek pro výsadbu, o jehož výhodách si v dnešním článku, společně s tipy na výsadbu a přesazování květin, řekneme.

 



Stojany na květiny – praktické dekorace do domácnosti

Stojany na květiny

 

Květiny jsou téměř neodmyslitelnou součástí většiny domácností. Nejen, že krásně vypadají, ale zároveň i čistí vzduch v bytě a dodávají mu život. Někdy ale dojde prostor a nápady, kam naše milovaná kvítka umístit. Pro tyto účely jsou tu stojany na květiny.

 

Dřevěné nebo kovové stojany na květiny můžete umístit do interiéru nebo na balkón či částečně zastřešenou terasu. Díky poličkám na stojanech máte spoustu prostoru na umístění svých oblíbených truhlíků nebo květináčů, které můžete doplnit o jiné dekorativní předměty – třeba fotky nebo suvenýry z dovolených.

 

V dnešním článku si ukážeme, jaké možnosti tyto krásné a stylové bytové doplňky nabízejí.

 



Stojan na truhlíky na balkon nebo do zimní zahrady

Stojan na truhlíky jako krásná a praktická dekorace

 

Máte balkon, terasu nebo zimní zahradu? Výborně, první krok bychom měli! Teď už zbývá pouze láska k pokojovým rostlinám. Ale kdo by neměl rád zeleň v bytě? Pokud se rádi obklopujete krásnými živými květinami, pak máte jistě spoustu květináčů a truhlíků. Ale kam s nimi? V takovém případě skvěle poslouží stojan na truhlíky.

 

Stojany na truhlíky můžete pořídit kovové nebo dřevěné, obyčejné nebo s ornamenty, zkrátka si každý jistě najde ten svůj. V následujícím článku můžete načerpat inspiraci a vybrat ten, který vám nejvíce padl do oka.

 



Zahradní lavice

Zahradní lavice pro vaše pohodlí

 

Kdo by nemiloval pobyt v přírodě, obzvlášť na zahradě? Hlavní ale je, cítit se na zahradě, terase či balkóně pohodlně a uvolněně. Ideálním společníkem pro vás tedy rozhoně bude zahradní nábytek, obzvlášť zahradní lavice či židle.

 

V naší nabídce najdete zahradní lavice v několika barvách i provedeních, například kovových nebo dřevěných, bílých nebo černých – zkrátka každý si určitě najde tu svoji vysněnou.

 

Zahradní lavice můžete umístit pod pergolu, na terasu nebo klidně mezi záhonky. Zahradní lavice vám umožní užít si chvíle venku v pohodlí a budou také skvělým a praktickým doplňkem při zahradních oslavách a grilovačkách.