Zahradní vodovodní sloupek

NOVAline banner

Zahradní vodovodní sloupek pro očištění zeleniny, napouštění vody do konve na zalévání, nebo napuštění pitné vody do sklenice.

Vodovodní kohoutek zvolte podle účelu, ke kterému bude sloužit.  Pokud se jedná o pouou potřebu napojení hadice a občasné mytí rukou, stačí kohoutek s délkou cca 10cm.

Pokud ovšem budete kohoutek na vodu využívat pro napouštění konve, zvolte raději delší kohoutek se zobáčkem pro zavěšení konve.  Na tento drobný detail se často zapomíná a pak zbytečně dochází k poškození i samotné konve na zalévání. Díky delšímu zahradnímu kohoutku se nebude konev opírat o zeď a můžete ji nechat na venkovním vodovodním kohoutku nechat zavěšenou.

zahravní výlevka

zahradní vodovodní sloupek

Ruční pumpa na návsi vesnice má své kouzlo.  Vseste si pohádkovou atmosféru i do naší zahrady.  Ruční pumpu pořídíte v různých výškách, které se mění díky podstavci.

retro umyvadlo

Zahradní umyvadla z litiny

Kohoutek na vodu nepotřebuje téměř žádnou údržbu. Stačí občas nepoužívanou kličkou otočit tam a zpět a namáznout otočnou část kličky. U kohoutku na vodu typu DEK9753-C můžete vymenit v případě potřeby i pouze samotné šoupátko s kličkou.

kohoutek na vodu

kohoutek na vodu 1/4

zahradní kohoutek

zahradní kohoutek DEK9753-B

Zahradní kohoutek dek9753-B obsahuje redukci pro namontování zahradní rychlospojky, nebo pouze pro použití koncovky, která rozptyluje vodu, aby byla menší spotřeba např. při omývání ovoce a zeleniny.

ventil na vodu

Zahradní ventil na vodu mosaz

výlevka zahradní

Výlevky a retro umyvadla se objevily nejdříve na pavlačích domů. V té době ještě nebyla voda zavedena do všech domácností a tak nájemníci museli využívat vodu zavedenou na pavlačích.

venkovní vodovodní kohoutek

venkovní vodovodní kohoutek s příslušenstvím

Balení venkovního vodovodního kohoutku obshuje i gumové těsnění a koncovku na zahradní hadici.

kohoutek

Ozdobou zahradního vodovodního sloupku se stane i ozdobný kohoutek z mosazi.

kohoutek

NOVAline banner
Tagy: