Živé nebo umělé tulipány?

NOVAline banner

Váháte, zda vázu doplnit o živé nebo umělé tulipány? Jaké jsou jejich výhody a nevýhody? Odpovíme na nejčastější otázky, které nám před nákupem pokládáte a snad vám tím rozhodování  usnadníme. 

 

 

 

Umělé květiny jsou dost často považovány za nevkusný kýč. S tím bychom ve většině případů mohli i souhlasit, ale v dnešní době se už dají objevit i takové umělé květiny, které budou opravdu ozdobou interiéru a ne ohyzdným kusem plastu. Výrobci dnes dokáží věrně napodobit barvy i tvary květin a dají si záležet na každém okvětním lístku.

 

Pokud narazíte na kvalitní umělé tulipány, možná budete dlouho váhat nad tím, zda jsou živé nebo umělé. Nakonec zvítězí zvědavost a půjdete si na ně sáhnout a přičichnout k nim.

 

A proč tedy zvolit raději květiny umělé než živé?

 

  1. ty kvalitní jsou od živých k nerozeznání
  2. vydrží krásné dlouhé roky
  3. nepotřebují žádnou péči
  4. po čase je možné je osprchovat vodou a zbavit je tak prachu – budou zase jako nové
  5. průběžně můžete kytici doplňovat o nové kousky
  6. možnost libovolné kombinace barev (prodej po 1ks)

 

 

Naše umělé tulipány mají jakoby pogumovaný povrch s jemným popraškem tvořícím elegantní patinu. Stonek o délce 40cm je dostatečně dlouhý a navíc ohebný. Každý tulipán má dva listy a bohatý květ.

 

Jediné, co umělým květinám chybí, je jejich typická vůně. Tu však můžeme nahradit třeba zapálenou vonnou svíčkou nebo jinou interiérovou vůní. I tak mají umělé tulipány velkou spoustu výhod. Zamilovali jste se do jejich krásy? Už vidíte, jak oživí i váš domov?

 

CHCI SI VYBRAT UMĚLÉ TULIPÁNY ►►►

 

 

 

Naše rada: Při výběru umělých květin nešetřete! Vybíráte si přece doplněk, který by vám měl dělat radost dlouhé roky a prvotní vyšší investice se vám mnohonásobně vrátí. Jen si spočítejte, kolik by stály živé květiny do vázy, aby vám dělaly radost po celý rok.

 

NOVAline banner
Tagy: