Tipy na dárky pro ženy

NOVAline banner

Jestli-že hledáte vhodný dárek pro maminku, babičku, přítelkyni, manželku, kamarádku, kolegyni z práce, tchýni nebo třeba pro dceru, nezapomeňte, že každá žena má ráda malá překvapení a dárky věnované s láskou.  Ženy mi jistě dají za pravdu.

 

Ať už se jedná o drobné dárečky za pár korun či hodnotné dary, vždy by měl mít dárek určitý význam a smysl pro obdarovaného. Čím více se zaměříte na osobnost člověka, kterému dárek vybíráte, tím větší je šance, že darovaná věc vyvolá úžas a nadšení. 

 

Krásným dárkem pro ženy, které mají romantickou duši a zároveň propadly koníčku sběratelství, mohou být porcelánové panenky a k nim kočárky pro porcelánové panenky.

 

 

Celý článek věnovaný porcelánovým panenkám naleznete ZDE>>>

 

Pokud však hledáte dárek pro cestovatelku, která ráda poznává nové kouty a místa, tím pravým dárkem by mohl být originální piknikový koš, který se hodí na jakoukoliv cestu a výlet.

 

Piknikové koše >>>

 

 

Pro ty ženy, které se nejlépe cítí na své chalupě v přírodě můžete vybírat dárky ve stylu retro dekorací. Mohou to být různé smaltované kuchyňské doplňky,  keramika, dózy a krabičky na čaj i potraviny a spousta dalších věcí, které se v žádné domácnosti neztratí.

 

smaltované nádobí

cukřenka

dóza na kávu

krabička na čaj

Šperky odjakživa k ženám patří. A snad každá malá i velká parádnice má pár kousků ve své sbírce. Šperkovnicí můžete tedy potěšit ženy bez rozdílů věku.

 

Ke šperkovnici můžete navíc přibalit stylové zrcátko nebo flakón na parfém.

 

šperkovnice

klenotnice

zrcátko

flakon na parfém

 

V neposlední řadě je také velmi vděčným dárkem kosmetika.  Především kosmetika s oblíbenou vůní levandule. Tu miluje snad každá.

 

kosmetika levandule

 

mýdlo levandule

mýdlo

 

Článek věnovaný vůni levandule naleznete ZDE>>>

 

Jaký dárek tedy vyberete Vy? Který potěší Vámi obdarovanou ženu nejvíc?

 

Nenechávejte výběr na poslední chvíli a dárek promyslete. Radost z dárku bude zaručena .)

 

 

NOVAline banner
Tagy: