Deštník

NOVAline banner

Od letošního jara představujeme novou kolekci Esschert Design . Ve velkém výběru dětských vzorů dětských deštníků, kde si jistě vyberou milovníci koček, pejsků, nebo s venkovskými motivy domácích zvířat. Naleznete zde i letní deštníky s motivy slunce a moře.     Máte-li to z Brna kousek, zajděte se podívat na nové vzory deštníků a hned si jednu novinku pořídit.

 

 

 

Pánské deštníky XXL

Pánské deštníky, nebo rodinné o průměru až 1,2 metru, pod které se vejdou pohodlně tři dosepělí, se jistě stanou stálou výbavou v kufru vašeho auta.

 

deštníky

Pánské deštníky o průměru až 1,2 metru.

pončo dětská pláštěnka

Dětské pončo pláštěnky s kapucí a zapínáním na plastové knoflíky.

 

Dámské deštníky

Dámské deštníky mají také v průměru 12cm a ocení je tedy ženy při pohodlné procházce, ale i např. při vyzvedávání dětí ve školce při nečekaném dešti.  Osobně již nechávám jeden deštník v kufru auta.

 

deštník

Dámské deštníky v mnoha vzorech.

damsky destnik

Dámský deštník 120cm

 

Deštník měnící barvu

Deštníky, které při dešti změní barvu, nejsou žádnou novinkou. Ale pro tuto sezónu je připraveno mnoho nových motivů a tak věřím, že se budou objevovat na ulicích stále častěji.

deštník měnící barvu

Deštník měnící barvu při dešti.

 

Stojan na deštníky

Stojany na deštníky můžete zvolit dle interiéru z mnoha materiálů. Mezi nejoblíbenější na novaline patří stojan na deštníky litinový dek0774.  Mezi

stojany na deštníky

můžete vybírat i z variant z plechu a celokovovými.

 

pončo dětská pláštěnka

Dětské pončo pláštěnky s kapucí a zapínáním na plastové knoflíky.

 

 

NOVAline banner
Tagy: