Jak připevnit domovní číslo na fasádu?

Kategorie: NOVAline, Retro dekorace,

Domovní čísla jsou lehká a nepotřebují speciální kotvící materiál. Jednotlivá domovní čísla mají cca 100g. Důležitější je ale správně vyměřit rozchod čísel, aby byla souměrně rozmístěna.

Doporučujeme domovní čísla na fasádu připevňovat ve dvou lidech, aby Vám z odstupem kolega poradil umístění čísel na fasádě.

Pak již stačí vodováhou naznačit pomyslný spodní okraj čísel, která budou na fasádě umístěná.



Domovní číslo

Domovní číslo často napovídá o tom, co naleznete uvnitř stavení. Keramická čísla na dům naznačí, že i za dveřmi tohoto příbytku naleznete jistě i další dekorace z keramiky. Teploměry, keramická pítka do zahrady, nebo keramické postavičky v zahradě.

Kovaná domovní čísla budou jistě doplněna ve zbylých zákoutích interiéru nebo zahrady litinovými dekoracemi, konzolami, nebo litinovými teploměry.



Zvon pro čerta

Zvon pro čerta je snadno přenosný a není těžký. Rachocení řetězem je obtížné, ale díky snadno přenosnému zvonu, jehož zvuk dodá nezapomenutelné kouzlo této atmosféře Ještě než přichází ke vchodovým dveřím anděl s Mikulášem a čertem, pracuje představivost dětí i dospělých na plné obrátky …



Umyvadlová výpusť

Napojení výpustě zahradního umyvadla zamotalo hlavu mnoha kutilům doma i na chalupě.

Často směřují tyto dotazy na naši infolinku e-shopu NOVAline.cz.

Proto jsme vzali nejprodávanější typ umyvadla letošní sezóny do nejbližšího “kovomatu” a hledali jsme řešeni napojení zahradního umyvadla na odpad.

Hned na první dobrou jsme nalezli řešení za 109.- Kč.



Dárkový poukaz jako skvělý dárek na poslední chvíli

Dárkový poukaz

 

V čase předvánočního shonu, kdy běháme z obchodu do obchodu za vidinou toho nejepšího dárku pro naše blízké, se bohužel sem tam stane, že na pár drobností můžeme omylem zapomenout. Poté samozřejmě nastává panická hrůza z toho, kde teď budeme dárky na Vánoce shánět? Někteří dokonce vánoční inspiraci nechávají odvážně až na 23. prosince s nadějí, že na ně v obchodech ještě něco zbyde. Ale jak tyto situace efektivně vyřešit? V obou případech je skvělým řešením spolehnout se na dárkový poukaz.

 

Dárkový poukaz vložený do hezké obálky ozdobené stužkou mnohdy potěší mnohem víc než ponožky nebo trička koupená na poslední chvíli. V dnešním článku vám představíme, jaké možnosti s poukazy máte v NOVAline.

 



Zvlhčovače vzduchu na topení

Zvlhčovače vzduchu

 

Topná sezóna se blíží, ale s ní i nepříjemnost v podobě často nesnesitelně suchého vzduchu v bytě. A suchý vzduch s námi může pořádně zamávat. Máme vyschlo v krku, nutkání ke kašli nebo velmi vysušenou pokožku. Zhoršuje se také kvalita spánku a místo ranního pocitu vyspání se může dostavit bolest hlavy. Všem těmto problémům ale můžete zabránit pořízením zvlhčovače vzduchu.

 

Keramické zvlhčovače vzduchu pořídíte v různých barvách a provedeních. Jedno vám ale můžeme zaručit – budou se vám líbit úplně všechny! V dnešním článku si je představíme a dozvíme se, jak fungují.