Do kuchyně a jídelny

Kategorie: Kuchyně, Retro nábytek,

NOVAline banner

Kuchyně je srdcem každého domova. A kde jinde než v kuchyni je potřeba mít vše potřebné po ruce.

 

Držák na utěrky, stojánek na ubrousky, police na talíře, závěs na hrníčky či bylinky, stojan na kuchařku a v neposlední řadě stylový kuchyňský nábytek. Nic z toho by ve Vaší kuchyni nemělo chybět.

 

Doplňky jsou vyrobeny z kovu či litiny. Bílá barva se hodí kamkoliv, budí v nás pocit čistoty. Litinové výrobky jsou mohutnější a hodí se do interiérů, kde převládá dřevo a přírodní materiály. Ideální na chatu či chalupu.

 

Všechny tyto výrobky a mnohé další na Vás čekají v  kategorii Doplňky do kuchyně.

 

držák na kuchařku

 

Krásná kolekce kovových kuchyňských doplňků zkrášlí každý kuchyňský kout.

 

Na všech výrobcích z této kolekce se opakuje motiv srdce. Vytvořte si i v kuchyni příjemnou romantickou atmosféru, při které bude příprava jídla pro Vaše blízké radost a všechny pokrmy budou připravovány s láskou.

 

stojan na ubrousky

 

Pokud tak jako my vaříte pravidelně pro celou rodinu, jistě víte, že mnohdy dojde inspirace k vaření. V takovém případě taháme kuchařky z šuplíků a snažíme se potěšit strávníky nějakým novým, nevšedním, chutným jídlem.

 

Občas ale nastane problém, kam s velkou kuchařkou. Rozložená na pracovní lince  nám zabírá spoustu místa, které při vaření či pečení není nikdy dost.  V tomto případě každý z nás ocení stojan na kuchařku, který zabrání otáčení stránek a případnému poškození či umazání drahocených receptů a inspirací.

 

stojan na kuchařku

 

držák na kuchařku

 

 

V kategorii Doplňky do kuchyně naleznete také velký výběr stojanů na ubrousky. Stojan na ubrousky, stojánek na ubrousky, box na ubrousky, atd. Za všemi těmito názvy se skrývá věc, která by neměla chybět na žádném jídelním stole.  

 

Ubrousky si nejen že dokážou hravě poradit s kapkami nápojů a omáček, ale zároveň stůl krásně ozdobí. Slouží i jako dekorace, kterou můžete měnit několikrát do roka a motiv střídat například podle ročních období.  Za papírové ubrousky nevynaložíme spoustu peněz a přitom udělají velkou parádu.

 

stojan na ubrousky

 

Dříve bylo běžné, že každý dům měl komoru či spižírnu. Dnes již tomu tak ale není. Potraviny skladujeme většinou ve skříňkách v kuchyni. Dají se však skladovat v krásných nádobách a dózách, které dotváří celou atmosféru interiéru.

Uložte máslo do pěkné skleněné dózy a připomeňte si doby za našich babiček.

 

Dóza na máslo je vyrobená ze silného skla. Vrchní i spodní díl je vkusně zdoben, na víku anglický nápis BUTTER.  Rozměry: vrchní část (vnější rozměr) 8,5×14,8×6,7cm, podstavec 13,5×19,5×2,5cm.

 

doza na máslo

 

Smaltované doplňky patřily do kuchyní našich babiček bezpochyby také. I dnes se však smalt těší velké oblibě. Výrobky lze běžně používat nebo umístit do kuchyně jako dekorace.

 

dóza ze smaltu

 

Pamatujete si staré bandasky na mléko?

smaltovaná bandaska

 

Pokud máte pěkné nádobí je škoda ho schovávat za dvířky skříněk. Hrníčky, talířky, misky a jiné potřeby pro servírování vytvoří originální dekoraci Vaší kuchyně.

 

Police na talíře je ideálním místem pro přehledné uložení talířů a dalšího kuchyňského nádobí.

 

 

 

Na pět háčků připevněných ve spodní části poličky můžete zavěsit další kuchyňské pomocníky.
Polička je vyrobená ze dřeva a opatřená bílým nátěrem. Dýchá na nás atmosférou starých časů.

 

 

K vybavení kuchyně patří samozřejmě také kuchyňský nábytekjídelní stůl a pohodlné jídelní židle.

 

Inspirujte se kolekcí ve venkovském stylu a zařiďte si jídelnu podle Vašich snů. Vytvořte místo, kde bude celá rodina ráda trávit společný čas u výborného jídla a pití.

 

jídelní stůl

NOVAline banner
Tagy: