Domácí potřeby Orion

NOVAline banner

Orion – domácí potřeby

 

Domácí potřeby Orion určitě všichni dobře známe. Tato česká firma je na trhu už více než 20 let a za tu dobu dosáhla úspěchu napříč celou republikou. Navštívit můžete téměř 100 poboček Orion v každém koutě ČR. V dnešní době je ale nakupování přímo v obchodech značně komplikované. Nemusíte ovšem zoufat, u Orionu můžete nakupovat v pohodlí svého domova online.

 

A co můžete v obchodě najít? Orion jsou zejména domácí potřeby zahrnující hrnce, nádobí, kuchyňské potřeby, ale i vybavení do koupelny nebo úložné prostory. Protože se blíží Vánoce, v dnešním článku vám předvedeme jak si s Orionem můžete usnadit vánoční pečení.

 

 

 

Doplňky do kuchyně

 

Vánoční pečení s Orionem

 

Každoroční dilema už se pomalu blíží – kolik cukroví letoc napéct? Určitě jste doma ne jednou slyšeli, že letos se rozhodně pečou jenom perníčky, ale v závěru bylo na stole alespoň 15 druhů lahodného cukroví. Ale bez těchto malých milých rozporů by to přece vůbec nebyly Vánoce!

 

Nezbytnou součástí pečení je vážení a měření. Kuchyňskou váhu určitě v šuplíku máte, ale co pořádnou odměrku? Smaltovaná odměrka, navíc s krásným motivem puntíků, se rychle stane vaší pravou rukou v kuchyni.

 

Smaltované nádobí orion

Hrnek s měrkou má celkový objem 1,2 l a měrku do 1 l

 

Ať už napečete 2, 10 nebo 20 druhů vánočních laskomin, určitě se vám bude hodit stěrka, kterou můžete snadno vyškrabat poslední zbytky těsta z mísy.

 

Domácí potřeby Orion

Stěrka přijde vhod nejen při pečení perníčků

 

 

Pokud se rozhodnete pro netradiční sladkosti nebo koláčky, určitě budou vypadat božsky upečené ve stylové formě. Když se k tomu navíc přidají vánoční motivy, máte úspěch zaručen.

 

Orion domácí potřeby

Forma na pečení koláčků s vánoční tematikou

 

Při pečení často a rychle dochází pečící papír a musíte na něj myslet při každém nákupu. Tato doslova kouzelná teflonová podložka na pečení vás těchto problémů ušetří. Je nepřilnavá a funguje jako perfektní náhrada pečícího papíru, alobalu nebo vymazání formy.

 

Orion domácí potřeby

Teflonová podložka na pečení je doslova zázrakem. Můžete se rozloučit s pečícím papírem!

 

Bez pořádné chňapky se neobejde žádná hospodyně. A o Vánocích to platí dvojnásob, protože se trouba až do Štědrého dne téměř nezastaví. Dbejte tedy na svoje bezpečí a chraňte své zlaté ručičky.

 

Vánoční kolekce Orion

Kuchyňská chňapka přijde vhod obzvlášť při pečení cukroví

 

Jestliže nemáte rádi chňapky a jsou vám nepříjemné nebo nepohodlné, můžete sáhnout alespoň po kvalitních utěrkách. I na nich si můžete dopřát vánoční motiv, protože těch není nikdy dost.

 

Orion kuchyňské potřeby

Domácí potřeby Orion nabízí vánoční motiv i na utěrkách

 

Co ale dělat se vším tím cukrovím po upečení? Nepochybujeme o tom, že minimálně půlka zmizí už před Štědrým dnem, pokud ale chcete donést ochutnávku příbuzným nebo kolegům do práce, určitě přijde vhod dóza, do které pohodlně všechny dobroty naskládáte.

Domácí potřeby Orion

Dóza s vánočním motivem bude skvělá na skladování cukroví a perníčků

 

 

Ať už se rozhodnete navštívit domácí potřeby Orion za účelem sehnat vánoční či narozeninové dárky, nebo vybavení do domácnosti, určitě nešlápnete vedle.

 

Zdroj: https://www.oriondomacipotreby.cz

 

Doplňky do kuchyně

NOVAline banner
Tagy: