Háčky a věšáky – v detailech je krása

NOVAline banner

I když se jim příliš pozornosti většinou nedává, jsou háčky a věšáky nejrůznějších velikostí a tvarů, součástí prakticky každé domácnosti. Na oděvy, na ručníky, na utěrky, na šperky, na klíče, na kuchyňské i zahradní náčiní. Nalezneme je v mnoha místnostech našich domovů, stejně tak jako i v dílnách a zahradních přístřešcích. Pomáhají nám, abychom měli vše potřebné po ruce a úhledně uklizené.

Samozřejmě svoji úlohu splní i velmi jednoduchý háček nebo věšák. V zajímavě provedeném kousku však získáme jedinečný a praktický doplněk interiéru i exteriéru. V detailech je totiž krása a i takový malý prvek  dokáže dodat šmrnc jedna dvě.

Jedinečné háčky a věšáky máme v našem obchodě zastoupeny opravdu v hojném počtu, proto jsme si dali za úkol, sestavit pro vás alespoň takovou menší ochutnávku, chcete-li průřez nabídkou. Věříme, že vás tyto originální kousky zaujmou. Vyznačují se netradičními motivy, kvalitním materiálem, kterým je litina a ruku v ruce s ní jdoucí realistickou patinou, která na každém háčku i věšáku vykouzlila krásný nádech starožitnosti.

HÁČKY

Nejjednodušším ze závěsných prvků jsou háčky. Lze je využít samostatně, ale i ve větším počtu. Kombinací několika motivů, připevněných například na dřevěnou desku, můžete snadno vytvořit i zcela originální věšák.

JEDNODUCHÉ

nástěnný háček
Oblíbené zvířecí motivy můžete využít nejen v dětských pokojích. Háček s vtipem pro milovníky koček. V naší nabídce si na své však přijdou i psomilové.
háček na zeď
Velmi zajímavě působí i jednoduchý nástěnný háček v podobě listu. Má k sobě ještě dvě varianty, které spolu lze krásně kombinovat.
nástěnný háček
Háček pro romantické duše. Oblíbený motiv růžiček můžeme použít například v dívčích pokojích, mnohé slečny jistě potěší.
háček
Háček s nápadem, nejen pro rybáře. Hodit se bude do dětských pokojů, ale také do místností, které ladíme do námořnického stylu.
nástěnný háček sova
“Sovičkový” háček se zajímavým perforováním, je sice malý, ale zato milý.
nástěnný háček
Poslední ukázkou jednoduchého nástěnného háčku je tento s motivem psí hlavy. Jeho využití je opravdu široké, snadno jej kamkoliv připevníte, díky dvěma otvorům. K dostání je i ve verzi kočičí.

DVOJHÁČKY A TROJHÁČKY

nástěnný dvojitá háček
Ideální do chodby na kabáty a jiné svrchní oblečení. Odlévaný háček je inspirován velmi dekorativním barokním tvaroslovím, vycházejícím z rostlinných motivů.
věšák dvojháček
A co takhle troška barvy? Ideální například na utěrky do kuchyně nebo ručníky do koupelny. Pastelově zelený dvojháček nabízíme však i v červeném a modrém provedení.
dvojháček věšák
Růžička podruhé! Tentokrát v symetričtějším provedení a dvojháčkové verzi.
nástěnný háček
Volba kontrastní, či výrazné barvy háčku z něj může udělat velmi zajímavý prvek v interiéru. Konkrétně například z několika těchto červených, v průmyslovém stylu, velmi snadno uděláte zajímavý věšák třeba do předsíně. Přímo k tomu vybízejí číslice, kterými je opatřen.
věšák
Jednodušší a nenápadnější, přesto krásný a elegantní litinový věšák, se nejlépe, díky svému tvaru, hodí na věšení klobouků a kabátů a bund.
trojháček
Nabízíme i netradiční trojháčky. Vyznačují se pohyblivými částmi, takže je lze roztáhnou a zavěšené věci tak od sebe vzdálit.
litinový trojháček
Otočný trojháček v dekorativním provedení s hnědou patinou, jehož použití je široké, vynikne na světlé zdi i dřevě.

VĚŠÁKY

Nejtradičnější využití věšáku je samozřejmě v chodbě na odložené bundy a kabáty. Využít jej ale můžete i v kuchyni na utěrky, či v koupelně na ručníky. Uplatnění naleznou například originální věšáky se zvířecími motivy i v dětských pokojích, nejen na zavěšení oblečení, ale třeba i hraček. Z věšáku můžete vytvořit i zajímavou šperkovnici, která bude sloužit k odkládání náhrdelníků a náramků. Hodí se samozřejmě i na zahradu k praktickému uložení drobnějšího zahradního nářadí.

věšák litinový
Tento romanticky laděný nástěnný věšák s rostlinným motivem a dvěma ptáčky, lze využít na věšení oděvů, náhrdelníků, ale klidně i ručníků.
věšák nástěnný
Pokud hledáte originální věšák menších rozměrů a kočka je vaším domácím mazlíčkem číslo jedna, jistě tento kousek upoutá vaši pozornost. Je široký 16 cm.
nástěnný věšák s růžemi
A růže do třetice. Tentokrát v podobě nástěnného věšáku se čtyřmi háčky, v rustikálním provedení.
věšák se sovami
Ideální do dětského pokoje je tento věšák se sovičkami sedícími na větvi. Jeho rozměry jsou 27,2 x 15,7 x 5,8 cm.
dvoj věšák litinový
Stylový věšák na vodítko a obojek vašeho čtyřnohého miláčka. Už nikdy nebudete muset po těchto nezbytných venčících pomůckách pátrat!
nástěnný věšák v podobě paroží
Je libo netradiční věšák? Tento “parožnatý” jistě takovým je. Opět má široké využití, a tak na něj můžete zavěsit prakticky cokoliv.
věšák na klíče
Jak jinak, než na klíče všeho druhu je určen tento nástěnný věšák se třemi háčky, v podobě 32 cm velkého klíče.
nástěnný věšák
Zajímavou kombinací materiálu i netradičním motivem, se pyšní tento nástěnný věšák se čtyřmi včelkami místo háčků. Ty jsou připevněny na krásné břidlicové desce o rozměru 29,7 x 10,2 cm.

Opravdu není háček jako háček a i věšák může hrát významnou roli v interiérovém designu. Originální motivy v kombinaci s nápaditým provedením, vykouzlí i z něčeho jednoduchého a praktického, neotřelý detail. Stačí si jen vybrat!

háčky

NOVAline banner
Tagy: