Tvoření s dětmi

Tvoření s dětmi stmeluje rodinné vztahy napříč generacemi. Skvěle se pobavit a ještě vytvořit společnou prací něco úžasného, je to nejkrásnější na světě!

Právě jsme přivezli 4 druhy výrobků v mnoha provedeních, které jsou pro tuto činnost naprosto úžasné. Stačí si vybrat ten nejvhodnější právě pro Vás a tvoření s dětmi může začít!



Háčky a věšáky – v detailech je krása

I když se jim příliš pozornosti většinou nedává, jsou háčky a věšáky nejrůznějších velikostí a tvarů, součástí prakticky každé domácnosti. Na oděvy, na ručníky, na utěrky, na šperky, na klíče, na kuchyňské i zahradní náčiní. Nalezneme je v mnoha místnostech našich domovů, stejně tak jako i v dílnách a zahradních přístřešcích. Pomáhají nám, abychom měli vše potřebné po ruce a úhledně uklizené.

Samozřejmě svoji úlohu splní i velmi jednoduchý háček nebo věšák. V zajímavě provedeném kousku však získáme jedinečný a praktický doplněk interiéru i exteriéru. V detailech je totiž krása a i takový malý prvek  dokáže dodat šmrnc jedna dvě.



Krejčovská panna – stylový bytový doplněk s praktickým využitím

Krejčovská panna není jen nepostradatelným vybavením každé švadlenky a krejčové, může být i nápaditým bytovým doplňkem, který má i své praktické využití. Potěší slečny, ale i dámy, v jejichž pokojích, ložnicích a šatnách jistě najdou využití.



Pelech pro psa potěší vašeho čtyřnohého miláčka, ale i vás

Pelech pro psa

 

Chcete dopřát svému pejskovi opravdové pohodlí? Máte doma pro pejska určené místo, na které se mu ale vůbec nechce lehat? Možná jste ještě neobjevili ten správný pelech pro psa!

 

Pes není jen domácím mazlíčkem. Ve většině případů se stane opravdovou součástí rodiny, parťákem do nepohody, hlídačem a bavičem v jednom. S vděčností a nadšením poslouchá naše příkazy a dost často za to očekává náležitou odměnu.

 

Správná péče o psa nevyžaduje ale pouze výcvik, ale i zajištění toho, aby se u vás pejsek cítil opravdu jako doma. Vedle správné misky na granule a vodu nebo perfektního vodítka je to právě i pelech pro psa. Dopřejte proto vašemu pejskovi za odměnu nejen pamlsek, ale i pohodlnou odměnu v podobě pelíšku. V dnešním článku se podíváme na vaše možnosti.



Solná lampa – krásná dekorace i šikovný pomocník

Solná lampa

 

Schopnost relaxovat a nevnímat svět je obzvlášť v dnešní uspěchané době opravdové umění. Každý má jistě své osvědčené metody, které pomáhají – někdo utíká do světa knížek, někdo tráví co nejvíce času v přírodě, někteří zahánějí stres sportem. Pokud jste ale stále ještě nenašli, jak si ve volných chvílích opravdu odpočnout, máme pro vás v dnešním článku důležitý tip – pomoci vám může solná lampa!

 

Že to zní jako holý nesmysl? Opak je pravdou. Solná lampa je sice známější jen jako hezká světelná dekorace do bytu. Má ale zároveň spoustu benefitů, které mohou pozitivně ovlivnit naše fyzické i psychické zdraví. V dnešním článku se na některé z nich společně podíváme.



Krmítka pro ptáky – jak je vybrat?

Krmítka pro ptáky

 

Pomalu, ale jistě se nám do životů vkrádá zima. Než ale definitivně zazimujete zahradu nebo terasu, vzpomeňte si na ptáčky, kteří vám v létě cvrlikali na stromech. Ti ptáci, kteří neodlétají do teplých krajin zůstávají mezi námi a za chladných nebo dokonce mrazivých večerů a dní jim není hej. Pořiďte proto na zahradu krmítka pro ptáky, kteří jistě ocení něco dobrého a také místo, kde se na chvíli mohou schovat.

 

Může se zdát, že ptáci mají i přes zimu spoustu potravy. Opak je ale pravdou – mnohdy vaše přikrmování na krmítku může ptáčky zachránit. A jaká krmítka pro ptáky zvolit? V tomto článku si představíme litinová i dřevěná krmítka s využitím nejen na krmení.