Houpací koně, medvídci a něžní andělé…maličkosti, které vykouzlí úsměv na tváři

Kategorie: Andělé, Retro dekorace,

NOVAline banner

Chcete-li si udělat radost nebo potěšit  někoho malým dárkem, dřevěné postavičky jsou k tomuto účelu jako stvořené. Mnohdy malý dárek potěší mnohem víc než drahé dary, zejména když je věnovaný a vybraný s láskou.

 

Kategorie Houpací koně a Medvídci jsou plné krásných roztomilých dřevěných postaviček, které vykouzlí úsměv na tváři Vám, ale i osobě pro kterou je dárek určený.

 

houpací koně

Zdroj: Pinterest ( 0e66cc00374c35d6e78d693da903b284)

 

Ozdobní dřevění houpací koně jsou radost a jsou dokonalým doplňkem každého místa. Koníci mají kouzlo a šarm, jako byste je našli v zapadlém antikvariátu.

 

houpací koník

 

Medvídci jsou vyrobeni z polyresinu a ve tváři mají velmi milý blažený výraz. Medvídek může být oblečen do barevného svetru nebo mít na zádech křídla – je to tedy jakýsi medvěd ochránce.

 

Z medvídků si můžete vytvořit celou medvědí rodinku.

 

medvídek

postavička medvídek

 

Blíží se Vánoce a nejtypičtějším symbolem těchto svátků jsou andělé. Andělé v jakékoliv podobě. Nám se nejvíce líbí ti na postavení – krásně oživí každou komodu či polici. A navíc červená a bílá barva k Vánocům neodmyslitelně patří.

 

Tyto postavičky mají vysoké štíhlé postavy s nádhernými křídly.

 

vánoční anděl

 

Jeden z andílků má položenou ruku na srdci.

Ustálenou frázi: ,,Ruku na srdce,, použijeme kdykoliv, když chceme být k lidem upřímní. Nebo upřímnost očekáváme od druhých.

 

Darujte postavičku andílka z upřímné lásky nebo přátelství.

NOVAline banner
Tagy: