Venkovská kuchyně podle Sophie Allport

NOVAline banner

Kolekce kuchyňských doplňků a bytové textilu od Sophie Allport inspirovaných venkovem je plná slepiček, kohoutů a decentních barev. Jsme rádi, že Vám můžeme představit tuto nadanou angličanku, která oživila naši nabídku o nové neokoukané kousky.

Sophie Allport

Stylové kuchyňské doplňky Sophie Allport

Sophie miluje život na venkově a okolí jejího domu je jí velkou inspirací. V roce 2007 společně se svým bratrem založila Sophie Allport Limited a využila své dosavadní nápady a ilustrace.  Už z dřívějška věděla, že o její výrobky je zájem, a tak se do této záliby pustila naplno. https://www.sophieallport.com

Tvoří nejenom bytové, ale i zahradní doplňky a dekorace plné veselých a hravých motivů. Přitom zůstává věrná decentním a tlumeným tónům, které se k venkovskému stylu tolik hodí. Slepice, kohouti, vejce, včelky, ryby,
ptáci … ti všichni zdobí některé z jejich výrobků a tvoří překrásní ucelené kolekce.

Sophie Allport

Sophie Allport

Na první pohled jsem se zakoukali do kolekce plní tradičních motivů slepic a kohoutů. Nově tak můžete na našem webu navštívit samostatnou kategorii Kuchyňské doplňky Sophie Allport , ve které najdete keramiku, textil i dózy na potraviny s těmito motivy.

chlebník

Chlebník Sophie Allport

Sophie Allport

Džbán Sophie Allport

Sophie Allport

Hrnek se slepičkou Sophie Allport

Sortiment kolekcí plánujeme postupně rozšiřovat a budeme moc rádi, když se nám prostřednictvím Sophie Allport podaří vnést i do českých kuchyní hřejivou atmosféru venkova.

NOVAline banner
Tagy: