Kryt na stojan stromečku

NOVAline banner

Ratanový kryt na stojan vánočního stromečku

 

Vánoce se blíží a s nimi i příjemná “povinnost” nazdobit byt či dům zevnitř i zvenku vánočními dekoracemi.  Ať už zvolíte mezi vánočními věnci, světelnými řetězy nebo soškami, nikomu z nás určitě nebude chybět vánoční stromeček.

 

Vánoční stromečky jsou nedílnou součástí české vánoční tradice. Každý je originál, založený například na dlouholeté rodinné tradici nebo oblíbených ozdobách. Někdy je ale drobnou vadou na kráse jinak dokonalého stromečku spodní část. Stojany na vánoční stromečky jsou mnohdy nevzhledné a nehodí se k celkovému vzhledu. To ale může vyřešit proutěný kryt na stojan stromečku.

 

V dnešním článku si ukážeme možnosti proutěných krytů na stromečky a zaručujeme vám, že si je zamilujete stejně jako my.

 

 

Kryt na stojan stromečku

 

Kryt na stojan stromečku spolehlivě zakryje nevzhlednou spodní část. Nebude však nijak bít do očí ani narušovat celkový vzhled, protože působí naprosto přirozeným a přírodním dojmem. Proutí, z kterého je kryt vyroben, navíc není vždy totožné, což vytváří krásný “melírový” efekt a přidává na autentičnosti krytu.

 

Ratanové kryty jsou nádherné neozdobené, ale pokud by vám přeci jen přišlo, že výslednému aranžmá něco chybí, můžete některé z ozdob nebo světýlek připevnit i na kryt. Díky malým mezírkám mezi proutím na něj snadno navážete i vánoční stužky.

 

Co je ale největší výhodou těchto proutěných krytů? Rozhodně je po Vánocích nemusíte schovávat hluboko do skříně! Využijete je třeba jako obal na květináč.

 

Přírodní kryty

 

Přírodní kryt na stojan stromečku se bude hodit především k tradičním vánočním stromečkům se slaměnými nebo dřevěnými ozdobami.

 

Koš na stromek kryt

Přírodní barva proutí dodá stromečku tradiční vzhled

 

Průměr krytu je 60 cm a výška 26 cm, je tedy vhodný ke středním nebo větším vánočním stromečkům.

 

Proutěný kryt na stojan

Kryt krásně zakryje nedokonalosti ve spodní části stromečku

 

Kryt na stojan stromku

Díky různým odstínům proutí má kryt autentický přírodní vzhled

 

Bílé kryty

 

Bílý kryt na stojan stromečku má stejnou velikost i průměr jako kryt přírodní. Díky bílé barvě se bude hodit k moderním stromečkům s barevnými baňkami nebo ke klasické vánoční kombinaci barev bílá – zelená – červená.

 

Kryt na stromek

Bílý kryt na stromek je ideální do moderních nebo vintage interiérů

 

Ratanový kryt na stojan vánočního stromku

Bílý ratanový kryt bude nádherný ve vánoční barevné kombinaci bílá – červená – zelená

 

Na e-shopu NOVAline ale najdete i menší bílý kryt s průměrem 40 cm, který se hodí na střední a menší velikosti stromečků. Výška tohoto krytu je 19 cm.

 

Kryt na stojan vánočního stromu

Vánoční kryt navíc působí velice přirozeně díky nepravidelné barevné “patině”

 

Vánoční inspirace

 

Jak můžete vidět, vánoční stromeček díky krytu na stojan stromečku úžasně ožije a navíc působí honosněji. K takovému stromečku se bude chtít podívat dvakrát i Ježíšek!

 

Obal na vánoční stromek

Stromeček s krytem působí honosně a velice stylově!

 

Kryt na stojan vánočního stromku

Kryt skvěle zakryje nevzhledný stojan a sám se stane ozdobou stromečku

 

Užijte si vybírání vánočních dekorací a doufáme, že u nás načerpáte užitečnou inspiraci!

 

Kryt na stojan stromečku

NOVAline banner
Tagy: