Potěšte něžností

NOVAline banner

Kdo by neměl rád vůně. Každý má rád různé druhy vůní, některé se dokonce líbí všem a většinou jsou lehké a decentní jako rozkvetlá zahrada. Probuďme své smysly, zvláště čich, který hodně zanedbáváme, když se musíme nacházet na místech, která moc nevoní, třeba ve veřejných dopravních prostředcích.

 

Kdo by neměl rád čistotu. I tady hraje čich velkou roli.

 

provence

 

Je velmi dobrým čidlem a mnohdy nás přímo nutí něco udělat pro náš pěkný, čistý pocit a pěkné, čisté prostředí kolem sebe.

 

palmovým olejem

 

V naší nové kolekci vám představíme k osobní hygieně mýdla nových vůní ve vkusných dárkových plechových krabičkách nebo dárkově zabalené na keramické mýdlence. Kromě mýdel se dnes častěji používají sprchové gely a tyto gely jsou nově také s vůní levandule a Provence – citronu a cypřiše.

 

Darček

 

Mýdla na praní vás vrátí do dob našich babiček, kdy se pralo ručně. Tuto atmosféru můžete využít zvláště na chalupě. Praktičtější pro moderní praní jsou prací gely opět s novými vůněmi.

 

styl provence

 

Pro zklidňující koupel je určena levandulová sůl do koupele, na suché ruce krémy z výtažků z levandule a růže a pro klidné a voňavé spaní parfémovaný sprej na polštář opět s vůní levandule.

 

romantika

 

Pro provonění místností, prádla nebo interiérů aut slouží papírové nebo látkové vonné pytlíčky a difuzéry s vonnými tyčinkami. Pěkný desing výrobků sám o sobě zkrášlí koupelnu nebo jiné prostředí.

 

Levandule

NOVAline banner
Tagy: