Nástěnné hodiny do bytu i ven

NOVAline banner

Nástěnné hodiny

V dávných dobách se lidé museli spoléhat na určování času pouze podle slunce a měsíce. My už naštěstí nemusíme (i když sluneční hodiny jsou úžasnou dekorací na zahradu), a můžeme vsadit na přesnější hodiny digitální nebo ručičkové. Hodiny ale nejsou pouze ukazately času. V dnešní době můžou být úžasnou bytovou i zahradní dekorací.

 

Nástěnné hodiny můžete pořídit dřevěné, kovové, se sklem, s kyvadlem, se zvuky… Zkrátka téměř v jakékoliv variantě a velikosti. Hodiny se skvěle hodí hlavně do společných prostor jako je obývací pokoj, chodba nebo kuchyně. Ne vždy u sebe máme mobilní telefon či náramkové hodinky, a proto se hodí mít hodiny stále na očích.

 

V dnešním článku si představíme nástěnné hodiny jak do interiéru, tak venkovní, které můžete umístit na fasádu nebo do altánku.

 

 

Nástěnné hodiny

 

Nástěnné hodiny dovnitř

 

Hodiny dokáží interiér opravdu oživit. Můžou být doplněním celkového vzhledu místnosti nebo se mohou stát dominantním prvkem, který bude určovat styl.

 

Dřevěné hodiny s motivem levandule skvěle zapadnou například do interiéru v Provence stylu. Určitě také potěší jako dárek kamarádce, která levanduli miluje.

 

Dřevěné nástěnné hodiny

Motiv levandule krásně oživí interiér

 

Nástěnné hodiny na zavěšení jsou opravdovým originálem – mají 3 ciferníky s určováním času v Paříži, Londýně a New Yorku. Hodit se budou hlavně do hotelu s mezinárodními hosty, ale i doma jako velmi stylová dekorace. Paříž se navíc nachází ve stejném časovém pásmu jako Česká republika a proto tento ciferník může sloužit i vám.

 

Retro nástěnné hodiny

Hodiny na hotelovou recepci i do bytu

 

Tyto nádherné hodiny jsou s průměrem 90 cm jedny z největších z naší nabídky. Budou opravdovou dominantou interiéru laděného do moderního nebo industriálního stylu.

 

Velké nástěnné hodiny

Velké hodiny budou opravdu nádhernou dominantní dekorací

 

Dalšími velice originálními nástěnnými hodinami jsou tyto se zrcadlovým podkladem. Mají navíc velký čitelný ciferník, takže budou okrasné i funkční.

 

Hodiny nástěnné

Zrcadlové hodiny jsou originálním doplňkem

 

Velký čitelný ciferník mají i tyto hnědé hodiny. Moderní design jim umožňuje zapadnout do jakéhokoliv interiéru a vám jistě udělají radost. Nemusíte je zavěšovat na zeď, ale například postavit na stylovou dřevěnou komodu a opřít.

 

Designové nástěnné hodiny

Malé, ale stylové hodiny s průměrem 30 cm

 

Venkovní hodiny do altánku

 

Věděli jste, že hodiny si můžete pořídit i na zahradu? Ano, strojky těchto nástěnných hodin jsou voděodolné a proto vydrží i venku pod pergolou nebo jako hodiny do altánku. V rámci dlouhého a přesného fungování ale nedoporučujeme umisťovat je na vytrvalý déšť. Doporučujeme je také pravidelně otírat hadříkem, abyste je zbavili usazenin a nečistot.

 

Nástěnné hodiny dovnitř i ven s obrázky pejsků jsou skvělou volbou také do dětských pokojů. Hodiny každou hodinu vydávají psí zvuky, takže děti nebo milovníci pejsků budou určitě nadšeni!

Dětské nástěnné hodiny

Nástěnné hodiny pro děti i dospělé se zvuky pejsků

 

Oboustranné nástěnné hodiny v “nádražním” stylu jsou skvělou volbou pro milovníky retro a vintage stylu. Hodiny mají navíc i funkci měření teploty venku – z jedné strany je klasický ciferník na ukazování času, z druhé strany najdete teploměr.

 

Venkovní nástěnné hodiny

Oboustranné hodiny vhodné do venkovních prostor

 

Asi nejoblíbenější hodiny z naší nabídky jsou tyto jednoduché, ale krásné venkovní hodiny s teploměrem a vlkhoměrem. Nejen, že mají jasný a čitelný ciferník, navíc vám při každém pohledu na ně ukáží teplotu a vlhkost vzduchu venku.

 

Nástěnné hodiny

Oblíbené hodiny s vlhkoměrem a teploměrem

 

Tak které hodiny budou zdobit váš domov? 

 

Nástěnné hodiny

NOVAline banner
Tagy: