Od úsvitu do soumraku

NOVAline banner

Od úsvitu k soumraku

 

Nosíte svému miláčkovi snídani do postele? Trojdílný snídaňový set levandule zpříjemní Vaše rána za každého počasí. Chystáte se na návštěvu k tetě či babičce? Dekorativní dóza s motivem květů jí udělá jistě radost.

 

Chybí Vám doma hodiny? Vyberte si toho pravého ukazatele času do obývacího, ale i dětského pokoje. Elegantní stolní hodiny s noblesou zaplují do Vaší haly či pracovny. Do domácí kanceláře můžete si pořídit i překrásné kalendáře.

 

Ryze chalupářská dekorace najde své uplatnění především v rustikálně laděných kuchyních, které dokáže neobyčejně zútulnit. Je libo cibulový cop, levandulové podšálky, anebo dřevěný truhlík na polévkové bylinky či okrasné rostliny? Nezapomeňte ani na dekorativní květináče či stojany.

 

Váza

 

Pokud chcete přivítat podzim, ověste svůj dům girlandami zdobenými draky. S prázdnou neodejdou ani příznivci populárního retro stylu. Kupříkladu pány kluky jistě nadchnou kovová autíčka připomínající zašlou slávu ozdob silnic minulého věku.

 

retro model

Sběratelský model

 

V obchodě pamatují i na šikovné ruce. Součástí sortimentu jsou totiž plovoucí perly či kuličky vhodné k aranžování, umělé květiny, kukuřice, jeřabiny, dřevěné a ratanové ozdoby, či překrásné dekorační látky.

 

Jestliže dáváte přednost spíše hotovým dekorativním předmětům, prohlédněte si kočárky, mlýnky, žehličky, panenky, něžné baculaté andílky i roztomilé ježečky a další zvířátka.

 

Kočík

Retro kočárek

 

Náš krásný den, který jsme započali snídaní v posteli, zakončíme relaxací ve společnosti vonné lampy a svíček. K romantickým svíčkám nerozlučně patří dobré víno.

 

bar na víno

Vinotéka

 

V obchodě www.novaline.cz na Vás čeká vše potřebné k vystavení i uschování tohoto lahodného nápoje králů. Krásný tvar obalu na víno vynikne v kovovém baru hrozen. Pokud hledáte, kam byste ukryli své klášterní tajemství, použijte dřevěný box na víno! Udělejte si krásné ráno, ještě krásnější večer a ten nejkrásnější domov! Stačí jen zavítat na internetové stránky www.nova-line.cz!

 

 

Kategorie:

 

Chalupářské dekorace

Chalupářské dekorace mohou změnit váš víkendový domov k nepoznání. Omrzely vás obyčejné věci, kterými se obklopujeme běžně? Nechcete již mít v chalupě skladiště z toho, co se doma již nehodí nebo nepoužívá? Zatoužili jste po dekoracích s patinou času?

 

Chalupářské dekorace mají být přesně takové – jako by omakané časem a historií. Pak dovedou vyprávět svůj příběh, pokud mu tedy chceme naslouchat. Venkovská atmosféra může vykouknout kdekoli – třeba na vás čeká v hrníčku s obrázkem levandule, třeba je pro vás pravé smaltované a možná i trošku potlučeně vypadající nádobí. A třeba si myslíte, že správná chalupářská dekorace vypadá ještě úplně jinak. Nic vám nebrání, abyste se zasnili, zavřeli oči a představovali si svou chalupu v hávu těch správných dekorací.

 

 

Zahradní dekorace
Nabízejí nepřeberné množství praktických kousků, jako jsou krmítka, konvičky, závěsné květináče, venkovní teploměry a jmenovat bychom mohli ještě dlouho a dlouho. Díky nim bude vaše posezení v zahradě bez chybičky.

 

Dekorace se zahradní tematikou jsou stále oblíbenější. Ocení je nejen zahradníci tělem i duší. Tyto dekorace jsou pravým balzámem i pro ty, kteří po náročném pracovním dni potřebují „dobít baterky“ v příjemném a milém prostředí.

 

Dekorace na zahradu se nemusíte bát použít i  jinde než právě na zahradě. Máte jen malou terasu nebo balkónek? Nevadí, i sem se dekorace určené na zahradu hodí.Dekorace na zahradu vybíráme podle velikosti místa, které chceme novými předměty oživit. Zahradu, které nedohlédneme konec, můžeme vybavit i prostorově náročnějšími kousky.

 

A když nemáme místa nazbyt, i tehdy se nám správným výběrem podaří zahradu, dvorek nebo třeba prostor přede dveřmi mít díky pěkným dekoracím pokaždé jiný. 

 

plánovací kalendář

plánovací kalendář 2020

 

Retro modely v nás spolehlivě dovedou vyvolat snivou a sentimentální náladu. Ale také nás zaujmou precizností, s jakou jsou vyrobeny, aby spolehlivě vyvolávaly dojem, že jde o opravdové artefakty minulosti.Retro modely myslí na všechny.

 

To své si najdou velcí i malí kluci, kteří určitě zajásají nad modely autíček, letadel a podobných jezdících záležitostí. Nezapomíná se ani na velká a malá děvčata – romantické a načančané kočárky, panenky, medvídci s roztomilým kukučem. Vsaďte se, že neodoláte. 

 

 

www.nastenne-hodiny-novaline.cz

www.oboustranne-hodiny.cz

www.hodiny-na.cz

 

Hodiny nejsou jen prostým ukazatelem času. Mnohé z nich dokáží být též nevšedním doplňkem interiéru. Některé hodiny jsou téměř nenápadné a dávají vyniknout jiným kvalitám našeho bydlení. Jiné na sebe dokáží okamžitě upoutat pozornost. Sledujeme je, i když nás zrovna nezajímá, kolik je vlastně hodin.

 

Hodiny mohou být různé – stolní a nástěnné, budíky, hodiny kyvadlové a oboustranné, hodiny, které přečkají i venkovní nepřízeň počasí. Každý z nás má oblíbený jiný typ. Jedno je jisté – málokdo se bez hodin obejde. Budík a hodiny v sebelepším mobilním telefonu běžné bytové hodiny prostě nenahradí.

 

Nástěnné hodiny jsou určené k zavěšení na stěnu. To ostatně vyplývá z jejich názvu. Mohou mít stovky podob a provedení. Vždyť každý z nás je jiný a každému se líbí něco trošičku jiného.

 

Nástěnné hodiny by neměly chybět v místech, kde se pohybujeme nejvíc, kde je máme stále na očích. Pro někoho je takovým prostorem chodba či hala. Někdo musí mít nástěnné hodiny umístěné v obývacím pokoji. Ale většina z nás považuje za srdce domova kuchyni. Proto se také tolik nástěnných hodin vyrábí v provedení, jež je přímo předurčené pro použití v kuchyni. 

 

 

www.panenky-porcelanove.cz

 

Panenky porcelánové

Panenky představují jednu z nejoblíbenějších dětských hraček od počátku lidské civilizace. Ale panenky porcelánové, to je poněkud jiná kategorie. Ty jsou určené zejména k sběratelským účelům.

 

Panenky vyrobené z porcelánu nadchnou zejména ženy, a to bez rozdílu věku. Nevinné porcelánové tvářičky, dlouhé vlásky, jemný a líbezný výraz v obličeji nás přímo vyzývají, abychom si je oblíbili. A proč se vlastně bránit? Závislost na kráse porcelánových panenek je naprosto neškodná.

 

www.retro-dekorace.cz

 

Retro dekorace patří k nejžádanějším bytovým dekoracím dneška. Věrné napodobeniny věcí, které obklopovaly generace lidí před námi, vám vykouzlí kouzelnou a uchvacující atmosféru, která je pro retro styl typická.

 

Retro styl zahrnuje nejrůznější doplňky vyrobené převážně z přírodních materiálů. Uvidíte, co vás okouzlí víc – hračky, fotorámečky, nábytek… Nabídka dekorací, z nichž dýchají zašlé časy, je opravdu přepestrá.

 

 

www.retro-kocarky.cz

 

Retro kočárky jsou stále oblíbenější. Nejen jako hračky, i na ulicích můžeme potkávat maminky, které daly přednost poctivému kočárku na vysokých kolech, v němž se miminku daří opravdu jako ve vatičce.

 

Retro kočárky jako dekorace mají stejné přednosti jako opravdový kočárek. Vysoká kola, kanýrky a výšivky, košatina z proutí. V interiéru budou podobné sběratelské kousky nepřehlédnutelné.

 

www.nova-line.cz
www.novaline-darky.cz

www.novaline-dekorace.cz

NOVAline banner
Tagy: