Perfektní dárek k Valentýnu 2021

NOVAline banner

Dárek k Valentýnu

 

I přes to, že se Valentýn do České republiky dostává velice pomalu, je hezké překvapit sem tam svého partnera či partnerku krásnou drobností. Láska by se sice neměla slavit jen jeden den v roce, je ale skvělé si společně připomenout ty nejhezčí společné chvíle, zavzpomínat u dobrého jídla a pití a zkrátka si udělat hezký den. A co udělá takový perfektní den ještě perfektnějším? Určitě malý dárek k Valentýnu.

 

Největším dárkem je samozřejmě čas strávený v přítomnosti milovaného člověka. Můžete jej ale potěšit drobností jako je květina, přívěsek, dekorace… zkrátka cokoliv, co vykouzlí úsměv na tváři, protože i to je jeden ze základních stavebních kamenů pevného vztahu. Ale jaký dárek k Valentýnu vybrat? Načerpat inspiraci můžete právě v tomto článku.

 

 

Dárek k Valentýnu

 

 

Dárek k Valentýnu

 

Dárek k Valentýnu si ale se svými milovanými nemusíte dávat pouze navzájem. Je přece spousta způsobů a drobností, které udělají radost vám obou. Udělejte si výbornou večeři, zapalte svíčku, pusťte oblíbený film a užívejte si společné chvilky. Zpříjemnit si je ale můžete dekoracemi a doplňky, které vám vykouzlí úsměv na tváři.

 

Tulipány

 

Co se vůně týče, na ty živé rozhodně nemají. Jinak ale mají umělé tulipány spoustu výhod. Vydrží vám mnohem delší dobu, nezvadnou na slunci, v zimě neumrznou a hlavně si můžete vybrat z široké škály všech možných odstínů. Skvěle vypadají ve váze na stole i na poličce a při společné večeři krásně dokreslí romantickou atmosféru.

 

Francouzský tulipán

Umělé tulipány sice nevoní, ale zato vydrží mnohem déle

 

 

Tulipány

Můžete vybírat tulipány z široké škály barev

 

Umělé tulipány

Tulipány budou dělat radost ve váze na stole i na poličce

 

Ostatní dárky k Valentýnu

 

Květiny jsou klasika, ale nemusíte se spoléhat jen na ně. Je i spousta dalších doplňků a dekorací, které váš Valentýn udělají opravdu speciální.

 

Určitě znáte tradici “zpečetění” vztahu zámkem s iniciály partnerů. Tato tradice je sice krásná, ve většině případů ale poškozuje veřejný majetek, a proto je často radost vystřídaná zklamáním. Můžete si ale pořídit krásný litinový zámek s nápisem LOVE a “zamčít” tak vaše společné chvilky doma nebo na zahradě. Budete tak mít tuto pěknou dekoraci stále na očích.

 

Zámek lásky

Zámek s nápisem LOVE můžete symbolicky uzamčít na vašem oblíbeném místě

 

Vzpomínek na všechny společné chvilky a dobrodružství není nikdy dost. Vytiskněte si pár fotek a udělejte si radost touto stylovou nástěnkou ve tvaru srdce nebo fotorámečkem. V obýváku nebo ložnici vám tak zážitky budou tyto dekorace neustále připomínat.

Nástěnka na fotky

Krásná nástěnka ve tvaru srdce poslouží na vaše společné fotky

 

 

Fotorámeček

Máte-li oblíbenou společnou fotografii, můžete ji umístit do fotorámečku se srdcem

 

Láska prochází žaludkem, to už dávno určitě víte. Zpříjemněte si všechny snídaně nebo odpolední kávu společnými hrnky se srdcem, díky kterým si oblíbený nápoj vychutnáte ještě víc.

 

Hrnek se srdcem

Ranní čaj nebo kávu si můžete společně vychutnat ze stejných hrnečků

 

 

Lucernička

Lucernu s motivem srdce si můžete zapálit při romantické večeři

 

 

Závěsné dekorace

Závěsná srdíčka budou krásnou dekorací v celém interiéru

 

 

Voňavé mýdlo

Krásně voňavé mýdlo ve tvaru srdce potěší každou ženu

 

 

Rámeček na fotky

Rámeček na 3 fotky může být krásnou vzpomínkou na vaše společné momenty

 

Sklenička vína je během romantické večeře téměř nepostradatelná. Pokud chcete tuto slavnostní chvilku dotáhnout k dokonalosti, určitě si pořiďte zátky na víno ve tvaru srdce. Zátky udrží víno déle čerstvé a váš valentýnský den tak bude do puntíku perfektní.

 

Zátky na víno

Velice praktickým dárkem můžou být tyto stylové zátky na láhev vína ve tvaru srdce, které využijete hned při romantické večeři

 

Svícen srdce

Krásný moderní svícen ve tvaru srdce podkreslí romantickou valentýnskou atmosféru

 

Jak vidíte, dárek k Valentýnu nemusí znamenat drahé hodinky nebo prsten s diamantem (i když mi teď mnoho žen bude možná odporovat!). Záleží hlavně na společných chvílích, které si můžete zpříjemnit a zkrášlit malými milými detaily. Užijte si proto 14. února spolu a s úsměvem a hlavně s vzájemnou nákloností.

 

Dárek k Valentýnu

NOVAline banner
Tagy: