Perfektní dárek k Valentýnu 2021

Dárek k Valentýnu

 

I přes to, že se Valentýn do České republiky dostává velice pomalu, je hezké překvapit sem tam svého partnera či partnerku krásnou drobností. Láska by se sice neměla slavit jen jeden den v roce, je ale skvělé si společně připomenout ty nejhezčí společné chvíle, zavzpomínat u dobrého jídla a pití a zkrátka si udělat hezký den. A co udělá takový perfektní den ještě perfektnějším? Určitě malý dárek k Valentýnu.

 

Největším dárkem je samozřejmě čas strávený v přítomnosti milovaného člověka. Můžete jej ale potěšit drobností jako je květina, přívěsek, dekorace… zkrátka cokoliv, co vykouzlí úsměv na tváři, protože i to je jeden ze základních stavebních kamenů pevného vztahu. Ale jaký dárek k Valentýnu vybrat? Načerpat inspiraci můžete právě v tomto článku.

 



Adventní věnec a jak si jej doma vyrobit

Adventní věnec

 

Adventní věnec je krásnou a důležitou tradicí spojenou s Vánoci. Čtyři svíčky na něm symbolizují čtyři adventní neděle, tedy měsíc před tím nejkrásnějším svátkem v roce. Už při zapálení první svíčky mnoho z nás cítí nadšení a mnohdy to také znamená, že už se na vánoční výzdobu a koledy můžeme těšit opravdu všude – na ulici, v obchodech i v restauracích.

 

Adventní svícny nebo věnce ale nemusí být pouze symbolem. Naopak se často stanou dominantou vánočního stolu nebo krásnou vánoční dekorací do bytu. Je proto dobré dát si na jejich výrobě záležet. A věřte nám, že si u této kreativní činnosti náramně odpočinete! Připravili jsme si pro vás článek s tipy jak a čím si adventní věnec nazdobit.

 



Svatý Valentýn

Každoročně se 14. února slaví svátek lásky… den svatého Valentýna.
V tento den si partneři posílají drobné dárky, květiny a sladkosti s všudypřítomným motivem srdce.



Pálení čarodějnic 2016

Kategorie: Svátky,

Magická Filipojakubská noc nastává každoročně v noci z 30. dubna na 1. května. Tato stará česká tradice pálení čarodějnic má samozřejmě svůj význam a bohatou historii. Znáte ji? Víte proč se staví vatra a zapalují ohně? Nebo máte tento svátek spojený už jen s dobrou zábavou, prvním venkovním posezením a dobrým jídlem a pitím?

Pojďte se s námi zasvětit do tajů zapálených ohňů a čarodějnických sletů



Den matek 2015

Kategorie: Svátky,

Začátkem měsíce května – přesně v neděli 10. 5. 2015 – slavíme Den matek.

 

Buďte letos připraveni a ukažte své mamince trochu uznání za vše, co pro Vás jako máma dělá!

 

S touto kolekcí dárků nemusíte příliš utrácet a přesto obdarované vyjádříte lásku a nenahraditelnost.

 

Tipy na drobné dárky na DEN MATEK naleznete ZDE



Svatý Valentýn

Kategorie: Svátky,

Blíží  se únor. Měsíc, kdy už se pomalu začínáme těšit na jaro. Měsíc, v němž si v posledních letech stále víc Čechů připomíná svátek svatého Valentýna.