Porcelánové panenky a reborn panenky

NOVAline banner

Porcelánové panenky patří již od úplného začátku do naší stálé nabídky bytových dekorací.

 

Velká spousta žen je okouzlena touto něžnou krásou i v dospělosti, a proto se není čemu divit, že se porcelánové panenky těší stále velké oblibě.

 

PORCELÁNOVÉ PANENKY ZDE>>>

 

A ZDE>>> 

 

Na trhu je nepřeberné množství panenek. Liší se výškou, výrazem ve tváři, oblečkem, vlasy i doplňky. Říká se co člověk, to osobnost – podobné je to i u porcelánových panenek. V současné době si každý může vybrat panenku dle svého vkusu a je opravdu z čeho vybírat. Některé panenky jsou jako princezny – bohatě zdobené šaty, dlouhé upravené vlasy, tvářička jako andílek a spousta doplňků (klobouky, střevíčky, kabelky či květiny).

 

 Zdroj: Pinterest

 

Velmi oblíbený je také venkovský styl panenek – dlouhé šat v přírodních tónech, zástěry s kapsami, vysoké podkolenky a nazouvací polobotky. Panenky mají často svázané vlasy do copů či schované pod čepicí.

 

 

 

 

 

Velkým hitem posledních let se staly realistické panenky, nebo-li reborn panenky. Tento trend k nám dorazil z USA, kde se tato mánie šířila již začátkem 90. let.

 

Panenky jsou téměř k nerozeznání od živých miminek. Mají propracované veškeré detaily, pravé vlásky a díky velmi realistické barvě kůže se můžete přistihnout při tom, jak přemýšlíte, zda se pohne či ne. Tyto panenky mají dnes po celém světě miliony nadšených fanoušků, byť se jedná o lehce kontroverzní záležitost.

 

 Zdroj: mymimi – Kvalitní český reborn

 Zdroj: mymimi – Kvalitní český reborn

 

Jak již bylo řečeno, záliba ve sběratelství reborn panenek má spousty příznivců. najdou se však i tací, kteří potřebu vlastnit ,,umělé dítě,, silně odsuzují a k tomuto koníčku či možná dokonce životnímu stylu se otáčejí zády.

 

Výroba těchto panenek je velmi náročná jak časově, tak finančně. Jedna panenka může trvat vyrobit tvůrcům i několik měsíců. Pod rukama tvůrce se vlastně rodí nová bytost. Reborn panenky dokonce dostávají jména a přiděluje se jim také datum ,,narození,,. Každá panenka je originál, a proto pořízení takovéto panenky není levná záležitost.

 

 Zdroj: mymimi – Kvalitní český reborn

 

Co na reborn panenky říkáte Vy? Líbí se Vám tento druh realistických panenek? Našly by si místo i u Vás doma?

Nebo snad považujete reborn panenky za jeden z dalších ,,úletů,, dnešní doby?

 

Vrátíme se ale zpět ke klasickým porcelánovým panenkám. Jelikož spousta našich úžasných panenek potěšila některé z Vás jako vánoční dárek a zásoba porcelánových panenek je momentálně téměř na nule, je nezbytně nutné kategorii doplnit o nové kousky. V nejbližší době budou doplněny panenky, které již v nabídce byly, ale i panenky zcela nové – neokoukané.

 

 

PŘIPRAVUJEME ROZŠÍŘENÍ A DOPLNĚNÍ KATEGORIE

PORCELÁNOVÉ PANENKY

ÚNOR 2015

 

 

Můžete se těšit na panenky malé, střední i velké, na panenky s certifikátem i na pár miminek.

 

Věříme, že si panenky najdou cestu k Vašemu srdci a budou Vám dělat společnost dlouhé roky.

 

 

Klíčová slova: porcelánová panenka, porcelánové panenky, reborn panenky, realistické panenky, sběratelské panenky

NOVAline banner
Tagy: