Modely traktorů

Modely traktorů

Stane se vám občas, že si nevíte rady s dárkem pro své blízké nebo děti? Nezoufejte, retro modely jistě potěší každého! Modely traktorů udělají radost hlavně sběratelům originálních kousků nebo nadšenců do agro techniky.

 

Modely traktorů, aut či motorek nejsou jen originálním dárkem, ale skvěle slouží také jako stylové dekorace do interiéru – ať už do domácího prostředí nebo také do dobových hotelů a prodejen.

 



Kovové modely letadel

Kovové modely letadel

 

Kovové modely letadel jsou vděčným dárkem pro všechny vášnivé sběratele retro modelů nebo milovníky českého i zahraničního letectví, převážně z doby 20. století.

 

Kovové modely letadel jsou navíc i nádherným doplňkem do interiéru – ať už do bytu nebo na chalupu, na čestném místě ve vitríně nebo na poličce. Určitě sklidí obdivné pohledy všech návštěv a vám vykouzlí úsměv na rtech.

 

Kovových modelů letadel nebo aut či lokomotiv najdete v naší nabídce velké množství, teď se můžete nechat inspirovat některými kousky ve článku níže.

 



Modely tramvají

Modely tramvají

 

Modelů tramvají a lokomotiv u nás v NOVAline najdete spoustu. Všechny se jistě zalíbí nadšeným sběratelům a fanouškům modelů techniky.

 

Modely tramvají nebo lokomotiv jsou skvělým způsobem, jak obdarovat svoje blízké – hlavně muže, tatínky nebo dědečky. Kovové modely udělají radost, vykouzlí úsměv na rtech a hlavně jsou velice stylovou a pěknou dekorací do bytu nebo na chalupu. V článku níže najdete některé modely tramvají a lokomotiv z naší nabídky, takže neváhejte a vybírejte!

 



Kovové modely aut

Kovové modely aut

 

Hledáte krásný dárek k narozeninám pro svého muže, tatínka nebo dědečka? Kovový model auta bude ideální volbou! Modely aut nás vrací do bezstarostných dětských let, ale zároveň jsou velice stylovým doplňkem do interiéru.

 

Kovové modely aut úžasně vyniknou v obývacích pokojích nebo předsíních, zároveň můžou být skvělou volbou i ve stylových hotelech nebo prodejnách. V naší nabídce najdete velké množství kovových modelů aut – od taxíků po hasičská auta. Inspirujte se článkem níže.

 



Porcelánové panenky a reborn panenky

Porcelánové panenky patří již od úplného začátku do naší stálé nabídky bytových dekorací.

 

Velká spousta žen je okouzlena touto něžnou krásou i v dospělosti, a proto se není čemu divit, že se porcelánové panenky těší stále velké oblibě.



Modely aut, letadel, motorek a jízdních kol

Minulý týden jsme se věnovali porcelánovým panenkám, patřícím do kategorie věcí, které zaujmou především ženy. Abychom však potěšili i návštěvníky z řad mužů, připravili jsme pro Vás následující téma čistě pánského stylu. I když je pravda, že i některé ženy mají zálibu v drahých autech či motorkách. Často však s maličko jiným záměrem než muži 🙂