Rohože a rohožky

NOVAline banner

Najdeme je snad před každými vchodovými dveřmi. Slouží především k očistění obuvi od nečistot a vlhkosti, kterou bychom si zbytečně nosili do domu.

 

Rohožky můžeme rozdělit na dvě základní skupiny: rohožky venkovní a rohožky vnitřní.

Zatímco venkovní rohože mají za úkol zachytit hrubé nečistoty z obuvi, např. sníh či bláto, vnitřní rohože slouží k pečlivému dočistění drobných kamínků a písku.

Pokud chceme zabránit roznášení nečistot jsou velmi praktickou součástí vstupu do domu či zádveří. Kromě toho, že nám litinova rohož usnadní spoustu práce s úklidem, mají také funkci dekorační. V současnosti je v nabídce spousta druhů, rozměrů, barev, velikostí a motivů rohožek.

 

V naší stálé nabídce máme několik typů litinových rohožek. Sortiment se chystáme rozšířit o rohožky z přírodního kokosového vlákna. Pokud by se Vám některá z nich zalíbila, už teď nám můžete napsat a rohožku si rezervovat. Budeme Vás informovat o termínu naskladnění.

 

 


Litinové rohožky před dveře jsou z kvalitní litiny, která zajistí, že rohožka hodně vydrží a bude Vám dlouho sloužit k Vaší plné spokojenosti. Hravě si poradí s blátem a jinými nečistotami.

 

Další variantou je rohožka půlkulatá. Rohožka můžeme mít jakýkoli dekor a zdobení. Ať už motiv různých krucánků či ptáčků. Rozměry těchto dvou rohožek jsou cca 70 x 40cm.

 

 

 

Venkovní rohože jsou skvělými pomocníky v boji proti špíně, kterou vnášíme do bytů a domů. Velmi oblíbené jsou rohožky, které tak nějak ,,samy,, vítají hosty.

 

Decentní a stylové rohožky WELCOME a HOME budou stylovým doplňkem každého vstupu do domu.

 

rohožka před dveře

rohožky před dveře

 

 

venkovní rohožky

 

Kostkovaná rohož s medailonem a hlavou jelena bude tou pravou volbou před vchodové dveře na Vaší chalupě.

 

rohožka před dveřevenkovní rohožka

 

Motiv ptáčků je velmi oblíbený. Ať už si vyberete tmavší variantu se světlými ptáčky nebo obráceně, vždy bude Váš vstup do domu hezký a upravený.

venkovní rohožky

rohožka

 

Kterou si vyberete před dveře Vy?

NOVAline banner
Tagy: