Rohožky zachytí nepořádek

NOVAline banner

Rohožky s kokosovým vláknem

 

Rohožky jsou neodmyslitelnou součástí každého domu. Umisťujeme je před dveře zvenku i zevnitř, ke vchodu na terasu či zahradu – zkrátka je používáme často. Rohožky jsou praktickými společníky do domácnosti, někdy ale nedělají úplně dobrý první dojem.

 

To se vám ale nestane s rohožkami s kokosovým vláknem! Tyto rohožky nejsou pouze praktické a funkční, ale v naší nabídce je navíc najdete v mnoha originálních a veselých provedeních. Rázem bude vchod do vašeho obydlí zářit a reprezentovat.

 

Rohožky s kokosovým vláknem mají ve většině případů gumový nebo litinový podklad. Tím zajistíme rohožkám pevný základ odolný vůči mokru. Kvalitní kokosové vlákno v rohožkách pak zbaví vaši obuv nečistot, i těch “umíněných”, a vy si tak ušetříte časté uklízení předsíně.

 

Rohožky

 

Zbavte se prošlapaných a nudných rohožek za dveřmi a nechte se následujícími obrázky inspirovat rohožkami z naší nabídky! Na našem e-shopu NOVAline.cz najdete rohožky s kokosovým vláknem se vzory zvířat (například koček a pejsků), s moderními vzory ptáčků na stromech nebo například s ozdobnými ornamenty.

 

Ať už si vyberete jakoukoliv z rohožek, jedno je jisté – budete mít spolehlivého a praktického společníka domácnosti, který bude navíc dělat parádu!

Rohožka s kokosovým vláknem

Gumová rohožka s kokosovým vláknem ideální na zahradu

Rohožka z kokosových vláken

Rohožka z kokosových vláken s ptáčky

Rohožky

Rohožka podlouhlá z kokosových vláken s ptáčky na větvi

 

 

Rohožka s tulipány

Podlouhlá rohožka s tulipány, vhodná také jako podložka pod litinovou rohožku.

 

 

Rohožky

Gumová rohožka s kokosovými vlákny velká

 

Pokud rohožkám příliš nedůvěřujete natolik, je dobré je doplnit například o škrabáky na boty. Ty můžete umístit za dveře zvenku nebo zevnitř a dočistit špínu na botách, která na nich zůstala.

 

Venkovní rohožka litinová

Litinová rohožka s kokosovými vlákny

 

 

Venkovní rohožka litinová

Litinová rohožka s ježkem s kokosovými vlákny

 

Vidíte? Nemusíte volit neutrální šedé rohožky, které se po roce opotřebují. Můžete si pořídit veselé rohožky zářící životem, které jsou navíc vysoce funkční díky kvalitním použitým materiálům. Tak ať slouží!

 

Rohožky

 

 

NOVAline banner
Tagy: