Servírujeme

Kategorie: Kuchyně, Retro dekorace,

NOVAline banner

Servírovací podnos

 

Kdo by si sem tam nepřál snídani do postele? Představte si, že by vás místo budíku či hluku z ulice probudila nádherná vůně kávy, čerstvých palačinek nebo míchaných vajíček. To všechno krásně naservírováno na podnose a přineseno přímo do peřin, není to krásná představa? Snídani vám sice neuvaříme, ale můžeme vám nabídnout servírovací podnos, na kterém vám vaše drahé polovičky snídani mohou přinést.

 

Servírovací podnos ale najde využití jindy, než ráno. Určitě se bude hodit při odpolední kávě nebo čaji s přáteli na zahradě. Pomůže vám pohodlně dopravit všechny hrnečky a talířky na zahradu nebo terasu, aniž byste se museli vracet.

 

 

 

Servírovací podnos

Plastový podnos s koni potěší všechny jejich milovníky

 

Servírovací podnosy a tácy můžete zvolit plastové nebo dřevěné. Plastové tácy se určitě lépe omývají a mají celkově snazší údržbu. Narozdíl od dřevěných podnosů ale hrozí, že vám sklenička na tácu podklouzne.

 

Podnos do postele

Krásný dřevěný podnos se srdíčky potěší i jako dárek

 

Dřevěný servírovací podnos není jen praktickým pomocníkem v domácnosti, ale navíc i hezky vypadá. Nemusíte ho proto uklízet do kredence, ale můžete si jej vystavit a používat jako misku na ovoce. Podnos může také hrát roli v sezónním aranžmá na stůl nebo okno – na podzim do něj naskládejte dýně a šípky, v zimě větve smrku a šišky a hned máte krásnou dekoraci, která potěší.

 

Dřevěný podnos

Podnos s přepážkou je vhodný zejména na přenášení skleniček nebo lahví

 

 

Podnos

Sada dvou táců vám umožní jeden používat jako podnos na snídani a druhý třeba na ovoce

 

 

Servírovací podnos

Nádherný růžový servírovací podnos vás potěší při snídani, ale i jen vystavený jako krásná dekorace

 

Ať už si vyberete kterýkoliv z podnosů, přejeme Vám, aby Vám alespoň jednou ta snídaně do postele vyšla.

 

Dobrou chuť!

NOVAline banner
Tagy: