Sluneční hodiny

NOVAline banner

Sluneční hodiny na zahradu i terasu

 

Setkali jste se zatím pouze s nástěnnými slunečními hodinami na budovách a přišly vám stylové a krásné? Nezoufejte, sluneční hodiny nejsou tak nedostupnou záležitostí! Můžete si je pořídit třeba na svoji zahradu nebo terasu.

 

Sluneční hodiny jsou nádhernou dekorací na zahradu. Vyrábí se v různých provedeních, například s ptáčky, s různými ornamenty i v několika velikostech.

 

sluneční hodiny

Sluneční hodiny NOVAline

 

Sluneční hodiny na zeď vás doslova vrátí do dob dávných, do tajemných a krásných dob astrologů. Tuto nostalgii si ale budete moci v klidu vychutnat v pohodlí vaší vlastní zahrádky.

 

Sluneční hodiny z břidlice

Velké množství slunečních hodin z břidlice či litiny

 

Sluneční hodiny venkovní ve tvaru glóbu s šípem budou ozdobou každé zahrady. Můžete je umístit na zídku nebo na zem a za slunečních dní pozorovat čas strávený venku.

Sluneční hodiny venkovní

Sluneční hodiny venkovní vyrobené z litiny

 

Další možností jak zkrášlit vaši zahrádku jsou sluneční hodiny na noze. Tyto sluneční hodiny mají vlastní plochu na čtení času, proto je můžete umístit opravdu kamkoliv venku. Hlavně ale na slunečné místo!

 

Sluneční hodiny na zahradu

Sluneční hodiny z litiny na podstavci

 

Tyto krásné a honosné sluneční hodiny vyrobené z litiny jsou krásnou dekorací i tipem na dárek pro vaše blízké. Kvalitní litina zajistí, že sluneční hodiny vydrží i nepříznivé počasí.

 

Sluneční hodiny do zahrady

Sluneční hodiny do zahrady vyrobené z litiny

 

Tyto netradiční roztomilé sluneční hodiny s ptáčkem jistě přilákají na vaši zahradu i nějaké opravdové. Slouží totiž nejen jako sluneční hodiny, ale po napuštění vodou také jako pítko pro ptáčky.

Zahradní sluneční hodiny

Sluneční hodiny z litiny s ptáčkem

 

Podívejte se i na další krásné sluneční hodiny na fasádu na stránkách NOVAline a probuďte po zimě svoji zahradu zpět k životu.

 

sluneční hodiny

Sluneční hodiny venkovní – na zahradu

NOVAline banner
Tagy: