Stojany na květiny – praktické dekorace do domácnosti

NOVAline banner

Stojany na květiny

 

Květiny jsou téměř neodmyslitelnou součástí většiny domácností. Nejen, že krásně vypadají, ale zároveň i čistí vzduch v bytě a dodávají mu život. Někdy ale dojde prostor a nápady, kam naše milovaná kvítka umístit. Pro tyto účely jsou tu stojany na květiny.

 

Dřevěné nebo kovové stojany na květiny můžete umístit do interiéru nebo na balkón či částečně zastřešenou terasu. Díky poličkám na stojanech máte spoustu prostoru na umístění svých oblíbených truhlíků nebo květináčů, které můžete doplnit o jiné dekorativní předměty – třeba fotky nebo suvenýry z dovolených.

 

V dnešním článku si ukážeme, jaké možnosti tyto krásné a stylové bytové doplňky nabízejí.

 

 

stojany na květiny

 

Ať už máte spoustu sukulentů, pokojových rostlin nebo bylinek, všechny květiny potřebují svoji osobitou péči. Některé hodně světla a vody, některé zase méně. Někdy je obtížné tyto požadavky skloubit dohromady a proto se hodí mít po ruce vybavení, které vám umožní pěstovat podobné rostlinky na stejném místě. Stojany na květiny vám v tomto budou věrnými a praktickými pomocníky.

 

Stojan na květiny

Kovové stojany na květiny jsou skladné

 

 

Kovové stojany

 

Kovové stojany na květiny se hodí jak do interiéru, tak do exteriéru (lépe ale například pod částečně zastřešenou terasu nebo pergolu). Navíc jsou ve většině případů velice skladné – nechcete-li chvíli stojan používat, máte jej složený během pár vteřin do úzkého “balíčku”, který snadno zasunete za skříň nebo vedle regálu ve sklepě.

 

Stojany navíc i krásně vypadají – jednoduchý černý nebo bílý design je doplněný o drobné ornamenty, které celkovému vzhledu dodávají šmrnc. Vašim květinkám to na nich bude opravdu slušet!

 

Rovné nebo rohové stojany na květiny navíc šetří místo – můžete jimi využít těžko přístupné prostory jako mezery mezi nábytkem nebo rohy místností.

 

 

kovový stojan na květiny

Stojan na květiny s různě širokými policemi se hodí na květináče i truhlíky

 

 

stojan na květiny kovový

Krásný bílý stojan s ptáčky můžete umístit domů i na zahradu

 

 

stojan na květiny na balkon

Dvoupatrový etažér se bude skvěle hodit jak na květiny, tak na bylinky

 

 

stojany na pokojové květiny

Bílý rohový stojan ušetří místo a navíc bude zdobit místnost

 

 

venkovní stojan na květiny

Atypický stojan na květináče bude úžasnou dekorací, která se dá během pár vteřin složit

 

 

 

 

Dřevěné stojany

 

Dřevěné stojany na květiny se hodí spíše do interiéru, ale to samozřejmě ničemu nevadí. Dřevěné doplňky dodávají domovu pocit útulnosti a to stejné i květiny – je tedy jasné, že patří k sobě! V naší nabídce najdete například stylové dřevěné stoličky, které jsou jako dělané na větší květináče.

 

dřevěný stojan na květiny

Vysoký dřevěný stojan bude sloužit jako výstavka pro vaši oblíbenou a hýčkanou květinu

 

 

stojan na květiny bílý

Krásný bílý dřevěný etažér je vhodný nejen na květiny, ale i další dekorace. Bude také nádhernou svatební dekorací, třeba do koutku se sladkostmi

 

 

stolek na květiny

Dřevěné stoličky můžou posloužit jako stojánky na květiny, ale také jako klasické stoličky a štokrlata na sezení

 

 

stojan na květiny dřevěný

Bílá stolička podtrhne krásu vaší oblíbené květiny

 

Květinové stojany jsou úžasnými pomocníky v domácnosti, kteří navíc i krásně vypadají a vašim květinám budou slušet. Jaký stojan vyhrál u vás – kovový nebo dřevěný?

 

stojany na květiny

NOVAline banner
Tagy: