Stolní lampy – dekorace nejen do ložnice

NOVAline banner

V tlumeném světle stolních lamp

 

Správné osvětlení je součástí každého interiéru. Musíme pečlivě vybírat nejen stínidla, ale také žárovky, tak, abychom se doma či v kanceláři cítili příjemně a naše oči netrpěly. Důležitými jsou ovšem nejen stropní světla, ale také doplňková světla jako jsou například stolní lampy.

 

V dnešní době můžeme vybírat z nepřeberného množství prakticky čehokoliv. Stolní lampy můžou být keramické, dřevěné, kovové, kombinované – zkrátka si každý jistě najde to, co je pro něj ideální. V dnešním příspěvku si představíme lampy keramické, s klasickým textilním stínidlem.

 

 

Stolní lampy

 

 

Stolní lampy

 

Ať už hledáte doplněk do ložnice nebo obýváku, vedle rámečků či obrazů bude skvělou volbou právě stolní lampa. Stolní lampy jsou nejen praktické, ale zároveň stylové a romantické doplňky. V dnešní době se již vyrábí lampy, které se přizpůsobí interiéru ve vintage, retro nebo moderním stylu.

 

Lampy na stůl jsou skvělé na naladění pohodového večera, kdy nechceme zbytečně rušit atmosféru velkým světlem. Zároveň jsou také skvělými společníky při večerech s oblíbenou knihou nebo filmem. Dobře vám posvítí na blízko a jejich krásné tlumené světlo díky textilnímu stínidlu nebude zbytečně zatěžovat vaše oči.

 

stolní lampy

Keramické lampy oživí jednoduchý interiér

 

 

Tyto krásné stolní lampy s keramickým podstavcem budou vážně hezkou ozdobou interiéru. Díky motivu květin se hodí hlavně do jednoduchého interiréu, například s bílými stěnami, kterému dodá šmrnc a styl. Lampa se bude skvěle vyjímat zejména na nočním stolku u postele, kde vám bude dělat radost pokaždé, když se na ni večer podíváte.

 

 

lampa stolní

Okrově žlutá barva lampy dodá interiéru na útulnosti

 

 

stolní lampa

Černá lampa bude krásným kontrastem k bílým stěnám v ložnici

 

 

keramická stolní lampa

Neutrální šedá barva lampy se hodí prakticky všude

 

Dalšími krásnými lampami jsou tyto keramické krasavice s motivem podobným pampeliškovému chmýří. Jemný a romantický styl těchto lamp se hodí opět do minimalistického nebo Provence interiéru. Netradiční tvar stínidla jen podtrhne vyjímečnost této stolní lampy a vám tak nemusí dělat radost jen v ložnici, ale také třeba v obývacím pokoji nebo vás může vítat v předsíni.

 

stolní lampy do ložnice

Jemně krémovou lampu s motivem chmýří si zamilujete

 

 

luxusní stolní lampy

Tmavě šedá stolní lampa bude vydávat krásné tlumené světlo

 

 

keramické stolní lampy

Díky bílému stínidlu bude tato lampa vydávat intenzivnější světlo, je tedy ideální ke čtení nebo k práci

 

 

Stolní lampy má doma asi opravdu každý, ale ne vždy nám dojde, že nemusí být jen bílé a vyrobené z kovu. Z těchto lamp můžeme učinit krásnou interiérovou dekoraci, která doplní styl celého pokoje a vám posvítí na vaše oblíbené čtení. Tak která bude ta vaše?

 

 

Stolní lampy

NOVAline banner
Tagy: