Tendence 2013

Kategorie: NOVAline, Retro dekorace,

NOVAline banner

Veletrh Tendence 2013

 

Inspiraci k tomu, abychom zútulnili náš byt či dům, hledáme různě. Někteří v časopisech a knihách, jiní na internetu, mnozí  se obrátí s žádostí o pomoc na odborníky. Další možností, jak načerpat nové nápady a trendy, je vyrazit na výstaviště  do pražských Holešovic.

 

Zde se ve dnech 12. – 15. 9.  koná již 18. ročník veletrhu Tendence 2013. Jedná se o jediný takto specializovaný veletrh v naší republice. Jeho zaměření je následovné: bytové a zahradní doplňky, bytový textil, dárky a dekorace.

 

Na své si zde přijdou jak odborníci z řad architektů, designerů, provozovatelé hotelů a restaurací, tak i obchodníci a zkrátka všichni, kdo se zajímají o nové trendy v bydlení.

 

 

 

 

Své zboží zde bude vystavovat 130 renomovaných firem z celé České republiky. Představí zde také novinky pro nadcházející podzimní a vánoční sezónu.

 

 

 

 

Návštěvníci se mohou těšit také na bohatý doprovodný program, např. práci floristů, jež má v letošním roce téma Secese a Alfons Mucha. Nebude chybět ani soutěž a možnost vyhrát pěkné ceny.

 

A kdo se do Prahy nedostane, nemusí být zklamaný. Naše společnost www.novaline.cz  se veletrhu zúčastní a ty nejzajímavější novinky a produkty pro vás zajistí. Nabízet je budeme postupně  během podzimu a zimy.

 

Sklenice na červené víno

V jídelní výbavě je určitě příhodné mít slavnostní a originální kousky

 

 

Velmi nás těší, že na titulní fotografii k zmiňovanému veletrhu Tendence 2013 jsou k vidění výrobky  francouzské firmy La Rochere. Prestižní skleněné výrobky La Rochere  již také nabízíme na našich stránkách, takže je zřejmé, že pro vás připravujeme zboží  ve vysoké kvalitě.

 

Sklenice na šampaňské

Sklenice firmy La Rochére jsou originálními kousky opravdové kvality

 

 

Nezapomeňte tedy pravidelně sledovat naše stránky. Čeká vás spousta tipů, nápadů a novinek, kterými zaručeně potěšíte sebe i ty, které se rozhodnete obdarovat.

NOVAline banner
Tagy: